sebeklca Napisano 26 Luty 2021 Napisano 26 Luty 2021 Hej, mam pewną wątpliwość. Na OBT stawił się Peugeot Boxer. Pojazd z 2014 roku, Samochód Ciężarowy, S.1 - 5. Nie było by w tym nic niezwykłego gdyby nie brak szyb w przestrzeni pasażerskiej. Auto wyszło z salonu jako blaszak, klient wykonał usługę również w ASO. Czekam na dostarczenie świadectwa homologacji. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Fakt, są pojazdy gdzie ludzie przewożeni są pod plandeką czy kamper w którym siedzą przy ścianie bez szyby (ale to specjalny). Może tak być czy nie? Pozdrawiam i wszystkim miłego piątku.
Paprock Napisano 26 Luty 2021 Napisano 26 Luty 2021 Było! 👉 https://forum.norcom.pl/index.php?/topic/15791-vw-caddy-brak-szyb/
sebeklca Napisano 26 Luty 2021 Autor Napisano 26 Luty 2021 Kurcze, a używałem szukajki. Już się zabieram do lektury 😇
duchu Napisano 26 Luty 2021 Napisano 26 Luty 2021 1 godzinę temu, sebeklca napisał: czy kamper w którym siedzą przy ścianie bez szyby (ale to specjalny). Także bankowozy
Rekomendowane odpowiedzi