Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

egzamin teoretyczny pytanie opisowe Warszawa marzec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich serdecznie. W czwartek o 13 zdaje opisówke , macie może jakieś przecieki czego mogę się spodziewać ? :) 

Napisano

17 lutego było opisać badanie okresowe pomocy drogowej

• Polub 1
Napisano
9 godzin temu, latoszek11 napisał:

macie może jakieś przecieki czego mogę się spodziewać ?

Możesz spodziewać się pytań :mrgreen:

• Haha 1
Napisano
23 godziny temu, latoszek11 napisał:

macie może jakieś przecieki czego mogę się spodziewać ?

wg mojego przecieku , może być coś z geometrii zawieszenia.

• Polub 1
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich ponownie. Udało zdać mi się ostatnio teorie i chciałbym zapisać się na praktykę i tu pytanie jaka jest opłata za takowy egzamin? Wydaje mi się że coś mówili że pierwszy egzamin praktyczny jest darmowy tylko kolejne są płatne ale pewny nie jestem bo wiecie stres i w ogóle ciężko się było skupić na tym co mówią ;) także może ktoś ma jakieś informacje? I jeszcze jedno pytanie jak wypełnić wniosek? Mam zaznaczyć krzyżykiem że chciałbym ponownie zdać egzamin praktyczny? Dziękuję z góry wszystkim za podpowiedzi! :)

Napisano

Za moich czasów pierwsze podejście było w cenie części teoretycznej Pan z komisji podawał adres mailowy na który trzeba było wysłać prośbę o zapis na praktyczny bez żadnego wniosku. Kolejne już były płatne.

Napisano
19 godzin temu, latoszek11 napisał:

Witam wszystkich ponownie. Udało zdać mi się ostatnio teorie i chciałbym zapisać się na praktykę i tu pytanie jaka jest opłata za takowy egzamin? Wydaje mi się że coś mówili że pierwszy egzamin praktyczny jest darmowy tylko kolejne są płatne ale pewny nie jestem bo wiecie stres i w ogóle ciężko się było skupić na tym co mówią ;) także może ktoś ma jakieś informacje? I jeszcze jedno pytanie jak wypełnić wniosek? Mam zaznaczyć krzyżykiem że chciałbym ponownie zdać egzamin praktyczny? Dziękuję z góry wszystkim za podpowiedzi! :)

Tobie kolego proponuje w pierwszej kolejności zapisać się na korepetycje z języka polskiego. Umiejetność poprawnego budowania zdań i czytania ze zrozumieniem  na pewno przyda Ci się podczas pracy jako diagnosta. Powodzenia

Napisano

No spoko, dzięki kolego McRae82 za rady ale raczej nie skorzystam ponieważ nie o taką pomoc mi chodziło😂 

A po 2 kolego McRae82 pokazałem post mojej dziewczynie która zdała maturę z polskiego na 90% i powiedziała że może nie jest to za ładnie stylistycznie napisane ale wszystko się da zrozumieć, więc nie wiem o co chodzi 🤦😂

Napisano
20 minut temu, latoszek11 napisał:

(...) pokazałem post mojej dziewczynie która zdała maturę z polskiego na 90%

Jakoś, nie bardzo " kumam roczniki kciukowe ", ale ... za moich czasów, to dziewczyną co innego się pokazywało....  :silent:  :P

:smile:

Napisano (edytowane)
32 minuty temu, leski66 napisał:

dziewczynom co innego się pokazywało....  :silent:  :P

z kim? czym? nie, tu bardziej chodziło komu? czemu? 😁

Edytowane przez biker100
  • Haha 1
Napisano

Nie no, już taki kozak..., to ja nie byłem :

- (tu: „dziewczyną”) - narzędnik l. pojedyńczej

- (tu: „dziewczynom”) - celownik l. mnoga :P

O !:smile: