Norbert Jezierski Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/files/auto_park.wmv [1.95 MB] Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Bogusław Maćkowski Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 No i komentarz mojej Pani: Kupisz mi takie???? Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
black_betty Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 ja nie rozumiem, dlaczego kobiety są dyskryminowane w motoryzacji że jak już "baba" to nie umie jeździć czy tam parkować.... ojj wstydzilibyście się Cytuj
Sebastian ZG Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 ojj wstydzilibyście się i się wstydzimy Cytuj
black_betty Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 jasne a w tym samochodzie na filmiku, to raczej KOBIETY nie widziałam ciekawe czy to z lenistwa, czy z braku umiejętności.... Cytuj
prezes100 Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Coś mi się wydaje, że ta osoba w BMW to transwestyta. Cytuj
black_betty Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 chyba raczej nie transwestyta FACET Cytuj
k2ryszard Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Pomyślcie ile rzeczy można robić podczas parkowania Cytuj
berecik Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Naprawde wiele można szczególnie jak w "maluchu" masz rozkładane siedzenia i ucięty lewarek zmiany biegów Cytuj
markes30 Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 i ucięty lewarek zmiany biegów aaaaaaaa to po to się go skracało a ja myślałem że to wiejski tuning A pamiętacie te wypchnięte tylne szyby w maluchu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi