michuszczecin Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Witam Państwa. Mam do Was wielką prośbę. Wczoraj wieczorem 07-04-2006 z osiedla Zawackiego w Szcecinie ukradli mi VW Golf 1,8 kombi ZS3249E Kolor ciemno zielony Rok 1994 Vin WVWZZZ1HZSW118687 Nr silnika ABS968859 Samochód z instalacja gazowa (butla w kole) z hakiem (zaczep zdejmowany), peknięta lampa tylna prawa (lekko wyszczerbiona), przetarta tapicerka fotela kierowcy strona lewa (przetarta znacznie pękło wzmocnienie i wystaje taka rurka z fotela). Golf serii SPECJAL naklejki na tylnych błotnikach. Przebieg 270tys. Tapicerka czarna w drobne cętki, na tylnym fotelu brak zagłówków. JESLI KTÓRYS Z PANÓW MIAŁ BY INFORMACIE NA TEMAT TEGO SAMOCHODU PROSZĘ O KONTAKT 505 324 833 Michal Cytuj
WOJT999 Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Chcialbym ,zeby sie znalazł ,ale znając nasze realia policja nie znajdzie a zlodzieje zadzwonią ,że znalezli autko tylko chca trosze $ '' znaleznego" współczuje POWODZENIA jak zadzwonia to pojedz z CHLOPAKAMI i daj im wpier... Cytuj
markes30 Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Ja też współczuje. Szkoda że nie dałeś info na CB radio i do taxi + 1000 nagrody w 1godzinie po kradzieży była duża szansa na złapanie. Teraz to tylko można liczyć że będą chcieli okup jak zadzwonią z budki to z informacji sprawdź adres i zbierz kumpli zlustrujcie okolice tak znależliśmy IVECO kuzyna. Cytuj
ijm Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Przykro, prawdopodobnie zostanie pociety. Cytuj
cygan Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Michu-w lipcu lub sierpniu dokładnie teraz okresu nie pamietam,ale policja w Szczecinie konkretnie Sekcja Dochodzeniowa Komendy Miejskiej w Szczecinie zatrzymała grupkę takiej bandy która miała nore w Trzebieży,tam przerabiali,rozbierali i upychali w dziuple oraz co lepsze do swoich komisów.Prasa o tym pisała głośno bo niejaki grzegorz Z z Polic oraz jakis tam Bogdan J z Trzebieży to osoby którym policja postawiła zarzuty i tym sie trudniły.Wiem,że odzyskali wówczas kilka samochodów oraz kilka garaży części ze skradzionych aut.Obszerny art,był w Wyborczej.Banda zajmowała sie głównie Golfami i Paskami.Moja rada jest taka abyś zorientował sie i udał np.do tej Komendy a konkretnie do Naczelnika tego wydziału i zapytał.....może coś swojego odzyskasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi