sadamlolek 0 Napisano Środa o 18:14 Share Napisano Środa o 18:14 Witajcie, Potrzebuje zrobić badanie na zabytek WSK. Jestem z okolic Strykowa. Im bliżej tym lepiej. Szukam stacji, która zrobi to w uczciwej cenie, a nie 305zł. Pojazd zarejestrowany czasowo w celu zrobienia przeglądu. Posiadam wpis do ewidencji pojazdów zabytkowych, wniosek na przegląd i zdjęcia. Gdzie szukać, kto się podejmie ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter1973 32 Napisano Środa o 20:49 Share Napisano Środa o 20:49 opinia rzeczoznawcy jest ? kutno cię interesuje ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_k 288 Napisano Środa o 21:02 Share Napisano Środa o 21:02 12 minut temu, piter1973 napisał: opinia rzeczoznawcy jest ? A jakie to nietypowe dane ma WSK żeby opinia rzeczoznawcy była potrzebna? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 306 Napisano Środa o 21:18 Share Napisano Środa o 21:18 2 godziny temu, sadamlolek napisał: która zrobi to w uczciwej cenie, A jakaż to uczciwa cena według ciebie ? Bo u mnie 250, a w urodziny szefa (jeśli znasz datę) darmowo 3 godziny temu, sadamlolek napisał: Pojazd zarejestrowany czasowo w celu zrobienia przeglądu Tak o cenę za badanie płaczesz, a wydałeś kasę na "czasówki" ... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter1973 32 Napisano Środa o 21:19 Share Napisano Środa o 21:19 zapytałem tylko a nie wymagam.😃 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_k 288 Napisano Czwartek o 07:03 Share Napisano Czwartek o 07:03 9 godzin temu, Mecher napisał: A jakaż to uczciwa cena według ciebie ? Według mnie to powiedzmy 2x jak za okresowe. Ale są stacje, które robią w cenie okresowego (chyba u Psuja tak było). 9 godzin temu, piter1973 napisał: zapytałem tylko No ale po co, skoro nie wymagasz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 306 Napisano Czwartek o 11:01 Share Napisano Czwartek o 11:01 (edytowane) 3 godziny temu, michal_k napisał: Według mnie to Skoro już zabrałeś głos w imieniu autora tematu, to jeszcze proszę o odpowiedż, dlaczego nie oszczędził tak na "czasówkach", jak chce na badaniu ? Edytowane Czwartek o 11:02 przez Mecher Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_k 288 Napisano Czwartek o 11:30 Share Napisano Czwartek o 11:30 Czasówki to niecałe 40 zł, a pewnie myślał, że musi pobrać. Biednemu zawsze wiatr w oczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary 319 Napisano Czwartek o 11:34 Share Napisano Czwartek o 11:34 1 minutę temu, michal_k napisał: Biednemu zawsze wiatr w oczy Sierść rośnie i ch... nie staje, taką wersję znam. P.S. Przepraszam za zbyt dużą frywolność z mojej strony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 306 Napisano Czwartek o 13:28 Share Napisano Czwartek o 13:28 1 godzinę temu, michal_k napisał: a pewnie myślał, że musi pobrać No cóż, skoro zaczął od tyłka strony... chyba, że takie zwyczaje tam panują. Bez DR nie ma badania Jednak autor jakoś mało zainteresowany tematem, lub znalazł stację. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi