kontroler2 Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Pierwsza zasada- jechać tam gdzie się chce byle nie spowodować kolizji Cytuj
berecik Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 W zeszłym roku byłem na Ukrainie i mam wrażenie, że tam podobnie wyglądają zasady ruchu Cytuj
Sebastian ZG Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 To się nazywa zorganizowany haos. A swoją drogą ciekawe jak u nich jest z wypadkowymi statystykami? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 A gdzie czerwone światła ? Gdzie zielona fala ? Gdzie inteligentne kierowanie ruchem ? Fotoradary ? Straż miejska ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Darek :-) Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Tam kierowcy samochodów osobowych, autobusów, motocykli, rowerów i piesi mają do siebie zaufanie. Pomimo braku sygnalizacji świetlnej ten chaos idzie okiełznać. Kierowcy do siebie mają bardzo duże zaufanie. I za to ich należy chwalić. U nas w czasie tego filmu i na takim skrzyżowaniu byłoby przynajmniej ze cztery stłuczki. Cytuj
Jacdiag Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 a ile potrafią przewieść ma rowerze i skuterach http://ciekawostki.eu/ciekawe-96.html Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
rurek777 Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 ten z butelkami mi się podoba napewno ruski Cytuj
Jacdiag Napisano 17 Wrzesień 2009 Napisano 17 Wrzesień 2009 aktualnie 5 296 224 wyświetleń 10045 comments Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi