Psuj Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Czy mogę prosić o przykładowy skan jakiejś strony. Jestem ciekawy jak to wygląda. Może się i skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KACZY Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Właśnie dzisiaj otrzymałem przesyłkę z AUTOIDENT 2005 dodano trochę osamochodach ciężarowych ale już bez opisu gdzie ich szukać i trochę bardziej rozszeżone VIN-y niktórych marek .prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś więcejale ogólnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Troszkę to trwało - ale w końcu stopkę wybrałem sobie nieprzypadkowo http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/index.php?c=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 25 Maj 2012 Share Napisano 25 Maj 2012 A mógłby ktoś rzucić dwa zdania na temat Auto Ident 2012 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi