Gosia Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 - nowa opcja (bezpieczeństwo) - archiwizacja do plików z wyróżnikiem dnia tygodnia (cykl tygodniowy) - nowa opcja (dokument płatności) - możliwość wydruku dokumentu w oryginalnym brzmieniu również po zmianie nazwy posiadacza licencji - nowy dokument (PDF) - Dz.U.2006.42.291 (2006.03.14) - rozporządzenie MTiB z dnia 1.03.2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie homologacji typu ciągników rolniczych i przyczep - modyfikacja (BTP Edycja - DIP) - nowa funkcja: kopiowanie - ilość miejsc ogółem - ilość miejsc siedzących - modyfikacja (Towary niebezpieczne - zaświadczenie) - zamiana: data ważności protokołu TDT (III/1) - miesiąc słownie - usunięcie błędu (Towary niebezpieczne - zaświadczenie) - brak skreślenia "Cysterna/elementy pojazdu-baterii" (III/1) - modyfikacja (Dokumenty płatności Edycja - Faktura wewnętrzna) - nowe pole: konto kosztów (Stałe Systemowe) - modyfikacja (Dokumenty płatności Edycja) - nowa funkcja: kopiowanie opłaty ewidencyjnej na fakturę - usunięcie błędu (BTP Edycja - korekta) - data następnego badania - zmiana poprzednio istniejącego wpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 archiwizacja do plików z wyróżnikiem dnia tygodnia Tylko czemu u mnie tydzień zaczyna się w niedzielę . Wolałbym mieć poniedziałek z nr 1 a nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Tylko czemu u mnie tydzień zaczyna się w niedzielę . Wolałbym mieć poniedziałek z nr 1 a nie 2 To tak dla zmyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 To tak dla zmyłki Yyyyyyygh... No nieźle rzeście nas urządziły... siostry!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi