Skocz do zawartości

STACJA 2000 v. 7.6.1. [24-03-2006]

Gosia

Rekomendowane odpowiedzi

- nowa opcja (bezpieczeństwo) - archiwizacja do plików z wyróżnikiem dnia tygodnia (cykl tygodniowy)

- nowa opcja (dokument płatności) - możliwość wydruku dokumentu w oryginalnym brzmieniu również po zmianie nazwy posiadacza licencji

- nowy dokument (PDF) - Dz.U.2006.42.291 (2006.03.14) - rozporządzenie MTiB z dnia 1.03.2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie homologacji typu ciągników rolniczych i przyczep

- modyfikacja (BTP Edycja - DIP) - nowa funkcja: kopiowanie - ilość miejsc ogółem - ilość miejsc siedzących

- modyfikacja (Towary niebezpieczne - zaświadczenie) - zamiana: data ważności protokołu TDT (III/1) - miesiąc słownie

- usunięcie błędu (Towary niebezpieczne - zaświadczenie) - brak skreślenia "Cysterna/elementy pojazdu-baterii" (III/1)

- modyfikacja (Dokumenty płatności Edycja - Faktura wewnętrzna) - nowe pole: konto kosztów (Stałe Systemowe)

- modyfikacja (Dokumenty płatności Edycja) - nowa funkcja: kopiowanie opłaty ewidencyjnej na fakturę

- usunięcie błędu (BTP Edycja - korekta) - data następnego badania - zmiana poprzednio istniejącego wpisu

archiwizacja do plików z wyróżnikiem dnia tygodnia

Tylko czemu u mnie tydzień zaczyna się w niedzielę :evil: . Wolałbym mieć poniedziałek z nr 1 a nie 2

Tylko czemu u mnie tydzień zaczyna się w niedzielę . Wolałbym mieć poniedziałek z nr 1 a nie 2

To tak dla zmyłki :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.