leski66 Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 (edytowane) Dzień dobry. Mam otóż taką nietypową sytuację : - a mianowicie : czy może ktoś z szacownego grona tego forum ( czy to Koleżanka, czy Kolega ) korzysta z poczty e-mail na Onecie - bo od rana nie mogę się zalogować i nie wiem w czym jest problem. P.s. nie posiadam " fejsa " , dlatego zadałem pytanie tu na forum. Jak ktoś posiada konto na Onecie to niech da znać czy można się zalogować. Dziękuję. Edytowane 18 Październik 2021 przez leski66 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smaug Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 nie można awaria po ich stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 18 Październik 2021 Autor Share Napisano 18 Październik 2021 (edytowane) Z " czeluści internetowych " wygrzebałem telefon na infolinię - niby za około godz. ruszy. Dzięki Kolego @smaug , bo już " prawie kompy firmowe leciały oknem ". P.s. tak to jest jak czeka się na ważną wiadomość - ehhhh ta cyfryzacja. Edytowane 18 Październik 2021 przez leski66 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 4 minuty temu, leski66 napisał: czeka się na ważną wiadomość Pewnie wędkarską - że brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 18 Październik 2021 Autor Share Napisano 18 Październik 2021 5 minut temu, cezary napisał: (...) że brały Ponarzekać zawsze można - pogoda nie rozpieszczała, tragedii nie było ( parę 60-tek wyholowanych ) i dwa " betony - bez możliwości podglądu " - no... nie szło od dna oderwać - agrafki nie wytrzymały tępa. A wiadomość dotyczy certyfikatu SSL - dobrze, że na drugim stanowisku ( dzisiaj ostatni dzień ) - niby już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 😎Poczta " Onet " A już myślałem że "stacje" im zamknęli za lewiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smaug Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 Działa 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi