Darek :-) Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Temat pośrednio jest zwązany z motoryzacją, ale zawszesię może przydać celem przypomnienia http://www.radlin.pl/um/menu/zagrozenie.pdf Cytuj
arek1962 Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Warte przypomnienia, reakcje ludzi w sytuacjach zagrożenia bywają czasami odwrotne od prawidłowych- panika. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Wartościowe Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Sebastian ZG Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Darek czy ty wiesz o czymś o czym my nie wiemy? i starasz się nas przygotować Czy może coś planujesz ? Cytuj
Darek :-) Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 Sebastian nic nie planuję i nic nie wiem, ale jak to poczytałem uświadomiłem sobie że o wielu rzeczach nie wiedziałem i nawet nie miałem pojęcia. Człowiek całe życie się uczy i głupi umiera . Pomyślałem, że może się to przydać dla przypomnienia dla wszystkich. Może kiedyś się przydać zwłaszcza że sezon urlopowy tuż, tuż Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi