Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak refleksja mnie naszła,na 10 pojazdow  9 zatankowanych do pełna, ciekawe czemu ?

Napisano

Mój, jest ten dziesiąty.

Chodzi o to, żebym mógł zatankować bez straty czasu -  🙂

Napisano

Ja pitolę to już sprawdzacie podczas badania poziom zatankowania :nausea:. Matko! to gdzie ja jestem z poziomem wykonywanych czynności podczas badania ! Już na dnie, chyba. Trza się pomału zawijać. :icon_confused:

• Haha 1
Napisano

To taka myśl mi przyszła do głowy, nie rób z tego afery. Piszę w kontekście tych kolejek

Napisano
9 minut temu, mirek.g napisał:

Piszę w kontekście tych kolejek

Szkoda słów nawet by pisać o tym co to się zadziało...... Wstyd że  umysły tak wielu osób zadziałały (albo i nie) w ten sposób.

Napisano
36 minut temu, cezary napisał:

sprawdzacie podczas badania poziom zatankowania 

Sprawdza stan licznika i oko zahaczyło o wskaźnik paliwa :D

Napisano

7 minut temu, Jacdiag napisał:

i oko zahaczyło o wskaźnik paliwa

mnie tam zawsze zahacza o klientkę, jak z pół godziny temu. No ale o gustach się nie dyskutuje, się je przyjmuje lub nie :icon_razz:

• Lubię 1
Napisano
5 minut temu, Mecher napisał:

mnie tam zawsze zahacza o klientkę

Poczekaj, poczekaj... jak żona zobaczy, ten wpis to... jutro w pracy będziesz paradował w " przyciemnianych oksach " :P

• Haha 2
Napisano

Ale i tak nikt z was tego nie zobaczy :P

A że będzie słonecznie, to i będzie pasować. I do wesela się zagoi  :D

• Haha 2
Napisano
21 godzin temu, mirek.g napisał:

na 10 pojazdow  9 zatankowanych do pełna, ciekawe czemu ?

Żeby korektor siły hamowania zadziałał ;-)

21 godzin temu, cezary napisał:

Matko! to gdzie ja jestem z poziomem wykonywanych czynności podczas badania !

ZK nie robisz, to zdziwiony 😜

Napisano

A propos sytuacji, poniedziałek i wtorek, ponad 90% transakcji bezgotówkowo. Dobrze, że terminal nie strajkował.

Napisano

Generalnie jest tak, że większość  płatności jest kartą. To nie ma związku z sytuacją w Naszym kraju.

Napisano
W dniu 1.03.2022 o 12:36, mirek.g napisał:

na 10 pojazdow  9 zatankowanych do pełna, ciekawe czemu ?

Podrożało o 1 zł w ciągu tygodnia, i cały czas rośnie... hmm zastanówmy się zatankować 60-80 litrów i mieć w ciągu tygodnia 80zł w kieszeni... e nie warto...