Norbert Jezierski Napisano 21 Maj 2022 Share Napisano 21 Maj 2022 Moi Drodzy, Zerknijcie sobie na takie oto koszulki termoaktywne: (wersja męska) https://camoshop.pl/p/22/2196/termoaktywna-granatowa--koszulki-dla-niego.html (wersja damska) https://camoshop.pl/p/230/4970/termoaktywna-damska-granatowa-termoaktywne-koszulki-dla-niej.html Jak one wyglądają w praktyce - widać za załączonych fotkach (rozmiar L). Nosi się je wspaniale, użytkuję od kilkunastu tygodni, intensywnie. I tak - bardzo proszę wszystkich tych, którzy znajdują się na liście (załączniki), którzy chcą otrzymać taką koszulką jako podziękowanie za Waszą aktywność na forum - o przesłanie do mnie na PW: rozmiaru zamawianej koszulki informacji o tym czy ma być męska czy damska imienia i nazwiska / miejscowości (dokładny adres nie jest mi potrzebny) adresu paczkomatu, gdzie ma być skierowana przesyłka (wraz z jego symbolem) dla potrzeb przesyłki: adresu email dla potrzeb przesyłki: numeru telefonu Ta koszulka to PREZENT ode mnie - jej zamówienie nie wiąże się z jakimikolwiek zobowiązaniami finansowymi ... Osoby z listy: @Paprock@danielg539@JANUSZ60@michal_k@adam1501@Jacdiag@DARIO64@Grzegorz Łódź@aboz@IVVO@Mecher@markes30@Qnick@leski66@cezary@Tomek D@mirek.g@rurek777@berecik@Rafi90@grzegorz70@wolf@wrc69@duchu +++ Osoby spoza listy mogą także zamówić naszą koszulkę, ale - odpłatnie, bez jakiegokolwiek narzutu z mojej strony. Cena: 19,90 zł brutto + koszt wysyłki InPost 15,00 zł - łącznie 35,00 zł. Koszt samego nadruku biorę na siebie. Te osoby także proszę o wysłanie stosownej wiadomości PW, z identyczną zawartością - prześlę Wam w odpowiedzi numer konta, na które będę oczekiwać wpłaty. +++ Nieprzekraczalny termin na feedback z Waszej strony: 4 czerwca br. (sobota), do godz. 23:59. Wysyłka koszulek nastąpi po ich zamówieniu i dostarczeniu przez firmę, w której to zamawiam - a więc mniej więcej w połowie czerwca. Powiadomię Was o tym osobną wiadomością ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 21 Maj 2022 Share Napisano 21 Maj 2022 Bardzo dziękuję za wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 21 Maj 2022 Share Napisano 21 Maj 2022 9 godzin temu, Norbert Jezierski napisał: rozmiaru zamawianej koszulki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 22 Maj 2022 Share Napisano 22 Maj 2022 dzięki bardzo 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 23 Maj 2022 Share Napisano 23 Maj 2022 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 23 Maj 2022 Share Napisano 23 Maj 2022 Dziękuję za wyróżnienie a reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 23 Maj 2022 Share Napisano 23 Maj 2022 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi90 Napisano 24 Maj 2022 Share Napisano 24 Maj 2022 Pięknie dziękuję, bardzo miły gest. Resztę podsyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 24 Maj 2022 Share Napisano 24 Maj 2022 Dziękuję bardzo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 24 Maj 2022 Share Napisano 24 Maj 2022 Dzięki. Wezmę, żeby promować to, co dobre! 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 25 Maj 2022 Share Napisano 25 Maj 2022 Także dziękuję serdecznie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 26 Maj 2022 Share Napisano 26 Maj 2022 Dziękuję serdecznie. Panie Norbercie, sprawił Pan mi bardzo dużą przyjemność ! - Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 27 Maj 2022 Share Napisano 27 Maj 2022 Bardzo duże i miłe zaskoczenie. Dziękuję za wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 22 Czerwiec 2022 Share Napisano 22 Czerwiec 2022 Ładny jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 22 Czerwiec 2022 Share Napisano 22 Czerwiec 2022 4 minuty temu, Jacdiag napisał: Troszkę... " bębenek przyduży " - a tak to wporzo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 22 Czerwiec 2022 Share Napisano 22 Czerwiec 2022 Jaki "bębenek" - to jest mięsień piwny. (ewentualnie obcy się wykluwa) Do "mistrza" jeszcze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 23 Czerwiec 2022 Share Napisano 23 Czerwiec 2022 20 godzin temu, Jacdiag napisał: Ładny jestem Nie chcę aby Twoja mama wyszła na kłamczuszkę, więc nie zajmę stanowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 Dotarła - bardzo dziękuję - tylko trochę trzeba zrzucić z brzuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 Trzeba było rozmiar większy zamówić No ale tak przynajmniej jest na co zrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi90 Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 Moja czeka w paczkomacie, na pewno będzie mega ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 4 minuty temu, Rafi90 napisał: Moja czeka w paczkomacie Moja też, ale patrząc na zegarek, to te 2 godziny i " na klamce przewiszę " 2 godziny temu, IVVO napisał: tylko trochę trzeba zrzucić z brzuszka P.s " Niby dobry gospodarz to ... pod dachem trzyma " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 8 minut temu, leski66 napisał: Niby dobry gospodarz to "Każdy ptaszek ma swój daszek" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 Dlatego w pewnym " wieku ", trza sobie zdawać sprawę jakim się jest gospodarzem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 (edytowane) Godzinę temu, IVVO napisał: "Każdy ptaszek ma swój daszek" Znam trochę inne - "Witaj brzusiu, żegnaj kusiu" Moja też w paczkomacie ... Edytowane 30 Czerwiec 2022 przez Mecher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 Znam jeszcze kilka ale mod by to chyba usunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi