Tymon Napisano 27 Czerwiec 2022 Share Napisano 27 Czerwiec 2022 Witam, Panowie czy możliwe jest wykonanie badania dodatkowego TAXI na zagranicznym DR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 27 Czerwiec 2022 Share Napisano 27 Czerwiec 2022 (edytowane) Jak najbardziej tak, ale wynik może być negatywny jak pojazd nie posiada zagranicznych tablic rejestracyjnych. Edytowane 27 Czerwiec 2022 przez danielg539 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi90 Napisano 27 Czerwiec 2022 Share Napisano 27 Czerwiec 2022 (edytowane) Tylko co z identyfikacją i porównaniem danych z CEP ? Ja bym odesłał klienta po PC i wtedy robił Edytowane 27 Czerwiec 2022 przez Rafi90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 27 Czerwiec 2022 Share Napisano 27 Czerwiec 2022 Z aplikacją mobilną raczej brak przeciwskazań ale nie wiem czy przy zwykłym OUM wyda poświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof plus Napisano 27 Czerwiec 2022 Share Napisano 27 Czerwiec 2022 Nikt nie wbije tego badania do zagranicznego dowodu. Ja bym nie robił, brak sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymon Napisano 27 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2022 dlatego właśnie odesłałem po DR do WK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekd2 Napisano 28 Czerwiec 2022 Share Napisano 28 Czerwiec 2022 Jest tak jak napisał @danielg539. Jeżeli auto ma zagraniczne TR i DR to możemy zrobić także badanie dodatkowe TAXI. Jeżeli nie ma tablic to tylko badanie przed pierwszą rejestracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymon Napisano 30 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2022 ok. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi