azot14 Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Witam kolegów ! Czy ktoś może pomóc w takiej sprawie - potrzebuję danych do rejestracji pojazdu zabytkowego Buick Electra rok prod .1981 poj. silnika 4968 cm3 dotyczących silnika , skrzyni biegów ,tylnego mostu ,przekładni kierowniczej . Dane potrzebne do wypełnienia wniosku o przeprowadzenia zgodnosci pojazdu zabytkowego z warunkami technicznymi . Z góry dziękuję ! Cytuj
Psuj Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 http://www.desoto58.com/glen/glenbuck68.html [ Dodano: 13-06-2006, 09:50 ] tyle znalazłem Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
OLEK Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 To jest zamaskowany czołg T-34 bez wieżyczki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi