andrzejsk8 Napisano 21 Kwiecień Share Napisano 21 Kwiecień Dobry wieczór, niedługo mam egzamin praktyczny i mam pytanie jaki wpisać numer zaświadczenia ?? Czy można wpisać XXXXX/XXX/YYY/XXXX ? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 22 Kwiecień Share Napisano 22 Kwiecień Numer kolejny wpisz z sufitu, a numer SKP możesz ustalić rok tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 22 Kwiecień Share Napisano 22 Kwiecień A nie chciało się wyszukać ? Nie wiem, jak wy się szykujecie do tych egzaminów, z takim lenistwem ... 2 minuty szukałem, a ty czekasz 10 godzin na odpowiedź ... Mimo wszystko, powodzenia na egzaminie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejsk8 Napisano 22 Kwiecień Autor Share Napisano 22 Kwiecień Panowie szukałem ale nie znalazłem, dziękuję za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni9 Napisano 29 Kwiecień Share Napisano 29 Kwiecień 27,04,2023r egzamin praktyczny, wpisałem 0001/wx167/2023 i wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz7208 Napisano 25 Czerwiec Share Napisano 25 Czerwiec Chciałbym się podzielić spostrzeżeniami z egzaminu! Stresa miałem okrutnego, ale to chyba przychodzi z wiekiem! Prawie od początku ciągnie się za mną ADR , no i na praktycznym cysterna, pomyślałem że super, pan niezwykle znał temat , to trzeba mu przyznać. Na początek zapytał jakie dokumenty potrzebne, do cysterny to nie dużo, odpowiedziałem jakie, powiedział że dobrze, no i zadanie , wykonać badanie cysterny FL z wynikiem pozytywnym, na koniec przyjdzie i mam odpowiedzieć jakich jest 5 cech szczególnych dla cysterny ADR! Pomyślałem że proste, ale to było na koniec , ale najpierw tak mnie przeczołgał z oznaczenia , tabliczek, dowodu i innych rzeczy że myślałem że mnie obleje, ale jak widział że że znam temat to nakierowywał! I jak ktoś gdzieś w poście napisał faktycznie czytają to forum, bo zapytał mnie-"a na forum tego nie było? " same pytania chyba ok 45min , więc myślałem że to wieczność! Może komuś to się przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 26 Czerwiec Share Napisano 26 Czerwiec 20 godzin temu, Janusz7208 napisał: wykonać badanie cysterny FL z wynikiem pozytywnym A jakby się okazało, że badanie wykazuje usterki, to co wówczas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi