andrzejsk8 Napisano 21 Kwiecień 2023 Napisano 21 Kwiecień 2023 Dobry wieczór, niedługo mam egzamin praktyczny i mam pytanie jaki wpisać numer zaświadczenia ?? Czy można wpisać XXXXX/XXX/YYY/XXXX ? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj
danielg539 Napisano 22 Kwiecień 2023 Napisano 22 Kwiecień 2023 Numer kolejny wpisz z sufitu, a numer SKP możesz ustalić rok tym bardziej. Cytuj
Mecher Napisano 22 Kwiecień 2023 Napisano 22 Kwiecień 2023 A nie chciało się wyszukać ? Nie wiem, jak wy się szykujecie do tych egzaminów, z takim lenistwem ... 2 minuty szukałem, a ty czekasz 10 godzin na odpowiedź ... Mimo wszystko, powodzenia na egzaminie 1 Cytuj
andrzejsk8 Napisano 22 Kwiecień 2023 Autor Napisano 22 Kwiecień 2023 Panowie szukałem ale nie znalazłem, dziękuję za pomoc ! Cytuj
roni9 Napisano 29 Kwiecień 2023 Napisano 29 Kwiecień 2023 27,04,2023r egzamin praktyczny, wpisałem 0001/wx167/2023 i wszystko było ok. Cytuj
Janusz7208 Napisano 25 Czerwiec 2023 Napisano 25 Czerwiec 2023 Chciałbym się podzielić spostrzeżeniami z egzaminu! Stresa miałem okrutnego, ale to chyba przychodzi z wiekiem! Prawie od początku ciągnie się za mną ADR , no i na praktycznym cysterna, pomyślałem że super, pan niezwykle znał temat , to trzeba mu przyznać. Na początek zapytał jakie dokumenty potrzebne, do cysterny to nie dużo, odpowiedziałem jakie, powiedział że dobrze, no i zadanie , wykonać badanie cysterny FL z wynikiem pozytywnym, na koniec przyjdzie i mam odpowiedzieć jakich jest 5 cech szczególnych dla cysterny ADR! Pomyślałem że proste, ale to było na koniec , ale najpierw tak mnie przeczołgał z oznaczenia , tabliczek, dowodu i innych rzeczy że myślałem że mnie obleje, ale jak widział że że znam temat to nakierowywał! I jak ktoś gdzieś w poście napisał faktycznie czytają to forum, bo zapytał mnie-"a na forum tego nie było? " same pytania chyba ok 45min , więc myślałem że to wieczność! Może komuś to się przyda! Cytuj
adam1501 Napisano 26 Czerwiec 2023 Napisano 26 Czerwiec 2023 20 godzin temu, Janusz7208 napisał: wykonać badanie cysterny FL z wynikiem pozytywnym A jakby się okazało, że badanie wykazuje usterki, to co wówczas? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi