kruhy84 Napisano 20 Maj Share Napisano 20 Maj Dziś na zlocie motocyklów pojawił się taki temat w związku że pewien uczestnik coś takiego przyciągnął. Nie jest to wózek boczy, a przyczepa ciągnięta za motocyklem, dopinana do niego. Właściciel dorobił sobie tablice kolekcjonerską z numerami motocykla i tak jeździ. Według mnie jest to osobny pojazd i powinien być zarejestrowany osobno. Czy mam racje? Pytam z czystej ciekawość, również na prośbę właściciela tego wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_k Napisano 20 Maj Share Napisano 20 Maj 37 minut temu, kruhy84 napisał: Według mnie jest to osobny pojazd i powinien być zarejestrowany osobno. Nie - przyczepa motocyklowa nie podlega rejestracji. A rozporządzenie mówi: 6. Z tyłu przyczepy motocyklowej umieszcza się tablicę rejestracyjną motocyklową przeniesioną z motocykla, który ciągnie przyczepę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi1984 Napisano 20 Maj Share Napisano 20 Maj 38 minut temu, kruhy84 napisał: Według mnie jest to osobny pojazd i powinien być zarejestrowany osobno. Logika tak podpowiada. Lecz prawo zezwala by ciągać ja bez blach:-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruhy84 Napisano 20 Maj Autor Share Napisano 20 Maj Ok. Dzięki za info. Pan przyciągnął taką Junakiem i zamarzyła mi się do mojej WFM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 21 Maj Share Napisano 21 Maj Google przyczepa do motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi