DamiX Napisano Poniedziałek o 09:37 Share Napisano Poniedziałek o 09:37 Witam, Myślę, że znajdzie sie na forum kilku techników od tachografów. Gdzie robiliście kursy? Ewentualnie kogo polecacie? Obszar działania - myślę, że może być cała Polska. Zależy mi na dobrej jakości kursie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz72 Napisano Poniedziałek o 09:52 Share Napisano Poniedziałek o 09:52 EURO - TACH Pruszków ul.Wiśniowa Przedstawiciel Stoneridge na Polske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOY96 Napisano Poniedziałek o 11:41 Share Napisano Poniedziałek o 11:41 2 godziny temu, DamiX napisał: Gdzie robiliście kursy? Ja robiłem w Lontexie w Czechowicach-Dziedzicach kurs jak kurs uczą pod to żeby zdać ale później bardzo dużo pomagają telefonicznie jeśli masz jakiś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamiX Napisano Wtorek o 07:04 Autor Share Napisano Wtorek o 07:04 21 godzin temu, Janusz72 napisał: EURO - TACH Pruszków ul.Wiśniowa Przedstawiciel Stoneridge na Polske Korzystałeś z ich oferty? Dawno zdawałeś? 19 godzin temu, BOY96 napisał: Ja robiłem w Lontexie w Czechowicach-Dziedzicach kurs jak kurs uczą pod to żeby zdać ale później bardzo dużo pomagają telefonicznie jeśli masz jakiś problem. Kiedy byłeś na kursie? W sensie ile lat temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diagnosta25 Napisano Wtorek o 07:38 Share Napisano Wtorek o 07:38 Ja robiłem pod Poznaniem w firmie MATT i polecam szkolenie bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOY96 Napisano Czwartek o 10:15 Share Napisano Czwartek o 10:15 W dniu 23.05.2023 o 09:04, DamiX napisał: Kiedy byłeś na kursie? Niecałe 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekkos Napisano Czwartek o 16:14 Share Napisano Czwartek o 16:14 PRO-Lab z Czechowice-Dziedzice, na kursie już byłem dość dawno, ale robię kursy okresowe, ostatni w poprzednim roku i bardzo polecam. Chłopaki jeżdżą po całej Polsce, także można znaleźć dogodny termin i lokalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi