grzegorz70 Napisano 8 Wrzesień 2023 Share Napisano 8 Wrzesień 2023 Czy posiadając nr rej, vin i datę pierwszej rej można ustalić dane właściciela pojazdu? Ktoś zgłosił mój udział w szkodzie osobowej przez co straciłem zniżki na ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 8 Wrzesień 2023 Share Napisano 8 Wrzesień 2023 Z poziomu SKP to niemożliwe, ale inne instytucje na tej podstawie jak najbardziej ustalić dane osobowe mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 8 Wrzesień 2023 Share Napisano 8 Wrzesień 2023 W/g mnie problemu nie ma, bo nr rej. jest dostępny, nr VIN także (za szybą) do tego dobry znajomy w ubezpieczalni i wszystkie dane mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi