streiker Napisano 29 Wrzesień 2023 Napisano 29 Wrzesień 2023 Witam Mam problem z badaniem dodatkowym ADR dla naczepy, nie mogę nigdzie znaleźć jak powinno wyglądać zaświadczenie od producenta i co ma zawierać. Znalazłem informacje o układzie hamulcowym przeciwblokującym, nic nie ma o instalacji elektrycznej ani czy spełnia wyposażenie dla pojazdów typ FL AT EX ...?? Cytuj
adam1501 Napisano 29 Wrzesień 2023 Napisano 29 Wrzesień 2023 3 godziny temu, streiker napisał: jak powinno wyglądać zaświadczenie od producenta Nijak, nie ma określonego wzoru. 3 godziny temu, streiker napisał: co ma zawierać. Niezbędne informacje do uzupełnienia zaświadczenia z badania technicznego. Cytuj
Paprock Napisano 29 Wrzesień 2023 Napisano 29 Wrzesień 2023 4 godziny temu, streiker napisał: nie mogę nigdzie znaleźć jak powinno wyglądać zaświadczenie od producenta i co ma zawierać. A szukaj po forum, chociażby tam: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi