streiker Napisano 29 Wrzesień 2023 Share Napisano 29 Wrzesień 2023 Witam Mam problem z badaniem dodatkowym ADR dla naczepy, nie mogę nigdzie znaleźć jak powinno wyglądać zaświadczenie od producenta i co ma zawierać. Znalazłem informacje o układzie hamulcowym przeciwblokującym, nic nie ma o instalacji elektrycznej ani czy spełnia wyposażenie dla pojazdów typ FL AT EX ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 29 Wrzesień 2023 Share Napisano 29 Wrzesień 2023 3 godziny temu, streiker napisał: jak powinno wyglądać zaświadczenie od producenta Nijak, nie ma określonego wzoru. 3 godziny temu, streiker napisał: co ma zawierać. Niezbędne informacje do uzupełnienia zaświadczenia z badania technicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 29 Wrzesień 2023 Share Napisano 29 Wrzesień 2023 4 godziny temu, streiker napisał: nie mogę nigdzie znaleźć jak powinno wyglądać zaświadczenie od producenta i co ma zawierać. A szukaj po forum, chociażby tam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi