MarioBros22 Napisano 5 Październik Share Napisano 5 Październik Witam zainstalowałem aplikacje w telefonie no i nie chce się uruchomić, wszystko robiłem zgodnie z instrukcja i gdy wchodzę w zakładkę o aplikacji--> wykonaj diagnostykę i nie chce mi zezwolić na 'PAMIEC ODCZYTU' i 'PAMIEĆ ZAPIS' Nadałem wszystkie uprawnienia a i tak nie chce się uruchomić. miał ktoś coś podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 5 Październik Share Napisano 5 Październik 5 godzin temu, MarioBros22 napisał: robiłem zgodnie z instrukcja Sprawdź, może coś przegapiłeś https://site.norcom.pl/wp-content/uploads/2020/12/IT.NORCOM-STACJA.SQL-Instrukcja-aktywacji-aplikacji-SKP_BTP.pdf & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 5 Październik Share Napisano 5 Październik Mi też nie działa, bo ja orzę na apce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioBros22 Napisano 6 Październik Autor Share Napisano 6 Październik no niestety dalej nic dobra spróbuje zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi