Bogusław Maćkowski Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Wiedząc, iż jest tu duże grono urzędników, którzy oprócz stacji kontroli pojazdów mają na głowie tranposrt drogowy i znaczna część stacji kontroli pojazdów zajmuje się transportem drogowym zamieszczam najnowszą interpretację Ministerstwa Transportu w sprawie pośrednictwa przy przewozie rzeczy. Szczególnie istotne jest zinterpretowanie sytuacji finsnsowej pośredników. Myślę, że rozwieje ona pewne istniejące wątpliwości w tym zakresie. Korzystając z własnego doświadczenia celowo usunąłem znaki pisma oficjalnego i w ten sposób została czysta kartka jakże mimo wszystko wszystkim pomocna. Pismo zostało zabezpieczone przed ingerencją w tekst osób trzecich. Tu na forum znajduje się jego oryginalne brzmienie. (Pobranie: plik zapisz jako na pulpit i otwórz) norcom_posrednictwo przy przewozie rzeczy.pdf Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Nie wiem, czy nie zostanie to źle odebrane - ale cóż tam, napiszę sobie - Nasz MISTRZ !!!! Cytuj
Jacdiag Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 Pobranie: plik zapisz jako na pulpit i otwórz Udało sie ale przez prawy przycisk i Zapisz element docelowy jako... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi