rurek777 Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik wiem że jest cisza przedwyborcza ,ale wydaje mi się że na forum jest powyborcza , żadnych komentarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekd2 Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik Ale to jest forum diagnostów , a nie gdzieś na Onecie czy innym Pudelku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 23 Październik Autor Share Napisano 23 Październik ale jest temat polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekd2 Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik Na szczęście jest "wygasły". Ostatni wątek sprzed dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitermlody Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik Dla SKP lepiej chyba że wygrało PO i koalicjanci bo zanim zaczną rządzić myśle że nic szybko się względem skp nie zmieni bo PIS to zaraz by wprowadził zdjęcia i TDT by nas gnębiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris Napisano 24 Październik Share Napisano 24 Październik (edytowane) Pod tym względem tak, bo projekt zmiany PORD druk 2540 poszedł do kosza wraz z końcem kadencji i wątpię, żeby opozycja chciała go odgrzebać skoro byli przeciwni wprowadzeniu zmian. Edytowane 24 Październik przez Solaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi90 Napisano 24 Październik Share Napisano 24 Październik 1 minutę temu, Solaris napisał: skoro byli przeciwni wprowadzeniu zmian. Nawet mnie to nie dziwi, jak każda ich poprawka była odrzucana , niezależnie czy była słuszna czy nie 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi