Jacdiag Napisano 3 Listopad 2023 Napisano 3 Listopad 2023 Ze względu na sytuację na wschodzie ( "tam musi być jakaś cywilizacja..." ), logowanie na forum dostępne jest przez podanie adresu e-mail podanego przy zakładaniu konta. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Norbert Jezierski Napisano 3 Listopad 2023 Napisano 3 Listopad 2023 Dla jasności sprawy - od pewnego czasu obserwowaliśmy rosnącą ilość prób włamania się na forum / na Wasze konta. Zmiana dokonuje się więc niejako AUTOMATYCZNIE - musimy zwiększać nasze bezpieczeństwo ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
hobbystapol Napisano 4 Listopad 2023 Napisano 4 Listopad 2023 Dzień dobry. W którym miejscu mamy wpisywać email? Pozdrawiam. Cytuj
hobbystapol Napisano 4 Listopad 2023 Napisano 4 Listopad 2023 Próbowałem i nie działa to u mnie co wyjdę z forum i wpisuję email zamiast loginu to kicha z tego wychodzi. Posprawdzam po pracy. Cytuj
danielg539 Napisano 5 Listopad 2023 Napisano 5 Listopad 2023 A ja myślałem, że ktoś mi konto zhakowal. Co ciekawe resetu hasła też nie mogłem dokonać, bo na podany e-mail nie przychodziła wiadomość z nowym hasłem. Cytuj
hobbystapol Napisano 6 Listopad 2023 Napisano 6 Listopad 2023 (edytowane) U mnie już działa , jeśli jestem zalogowany w innej przeglądarce to wtedy pojawia się problem z kontem w kolejnej , wcześniej tego nie miałem ale to nic można to zrozumieć skoro chodzi o bezpieczeństwo. Pozdr. Edytowane 6 Listopad 2023 przez hobbystapol Cytuj
Dawid_J Napisano 6 Listopad 2023 Napisano 6 Listopad 2023 1 godzinę temu, hobbystapol napisał: jeśli jestem zalogowany w innej przeglądarce to wtedy pojawia się problem z kontem w kolejnej U mnie podobnie ale co człowiek zrobi jak szef ma dwie stacje i pracuje się raz na tej raz na drugiej . Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 6 Listopad 2023 Napisano 6 Listopad 2023 Nigdzie nie ustawiałem braku możliwości logowania się na nowej przeglądarce, jeśli jesteście zalogowani na innej, "wcześniejszej". Zresztą - tak na logikę jest to bez sensu - norma jest bowiem taka, że logowanie na nowym urządzeniu ewentualnie wycina poprzednie, nigdy odwrotnie. Jeśli w/w będzie się powtarzać (@hobbystapol) - dajcie znać, spróbuję poszukać przyczyny. Ze swojej strony - zacznijcie od wyczyszczenie cache przeglądarek, to czasami pomaga Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Logen Napisano 20 Listopad 2023 Napisano 20 Listopad 2023 (edytowane) Może wcześniej jakieś ogłoszenie o zmianie... podczas logowania dalej pisze "nazwa użytkownika lub email"... tydzień mi zeszło żeby się zalogować ^^ Edytowane 20 Listopad 2023 przez Logen Cytuj
cezary Napisano 20 Listopad 2023 Napisano 20 Listopad 2023 @Logen jesteś też użytkownikiem forum OSDS i tam @Jacdiag wstawił stosowne pouczenie : https://forum.osds.org.pl/viewtopic.php?p=34430#34430 Cytuj
Logen Napisano 20 Listopad 2023 Napisano 20 Listopad 2023 Musiałem przeoczyć... Na OSDS nie miałem problemu... tutaj myślałem, ze coś z hasłem się namieszało no ale sytuacja opanowana ^^ Cytuj
Mecher Napisano 20 Listopad 2023 Napisano 20 Listopad 2023 1 godzinę temu, Logen napisał: Na OSDS nie miałem problemu... Nie zrozumiałeś co @cezary chciał przekazać. Na forum OSDS było 2 godziny temu, cezary napisał: stosowne pouczenie dotyczące logowania tutaj Cytuj
Paprock Napisano 3 Lipiec 2024 Napisano 3 Lipiec 2024 Halo! Uwaga! Wchodzę na strone główną forum. Na tą ogólną z działami, tematami. Loguję się, następnie wybieram interesujący mnie problem aby udzielić się. Klikam parę zdań odpowiedzi, wyślij, no i wywala mnie z komunikatem "zaloguj się". No to loguję sie już w tematycznej stronie i bęc... "coś poszło nie tak, zaloguj się ponownie". O co chodzi też tak macie? Cytuj
Logen Napisano 4 Lipiec 2024 Napisano 4 Lipiec 2024 U mnie to standard. Po zalogowaniu wchodzę w jakiś dział, następnie wracam do strony startowej i jestem wylogowany... nie trzeba się logować wystarczy odświeżyć i jestem zalogowany ponownie zawsze tak mam na początku. Później już działa dobrze. Cytuj
danielg539 Napisano 10 Lipiec 2024 Napisano 10 Lipiec 2024 Rok temu miałem tak samo ale po wymianie komputera problem sam się naprawił. W dniu 4.07.2024 o 07:48, IVVO napisał: Coś namieszałeś w przeglądarce Jest to całkiem możliwe, ze w ustawieniach przeglądarki jest jakiś problem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi