Jacdiag Napisano 3 Listopad Share Napisano 3 Listopad Ze względu na sytuację na wschodzie ( "tam musi być jakaś cywilizacja..." ), logowanie na forum dostępne jest przez podanie adresu e-mail podanego przy zakładaniu konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 3 Listopad Share Napisano 3 Listopad Dla jasności sprawy - od pewnego czasu obserwowaliśmy rosnącą ilość prób włamania się na forum / na Wasze konta. Zmiana dokonuje się więc niejako AUTOMATYCZNIE - musimy zwiększać nasze bezpieczeństwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hobbystapol Napisano 4 Listopad Share Napisano 4 Listopad Dzień dobry. W którym miejscu mamy wpisywać email? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 4 Listopad Share Napisano 4 Listopad Tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hobbystapol Napisano 4 Listopad Share Napisano 4 Listopad Próbowałem i nie działa to u mnie co wyjdę z forum i wpisuję email zamiast loginu to kicha z tego wychodzi. Posprawdzam po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 5 Listopad Share Napisano 5 Listopad A ja myślałem, że ktoś mi konto zhakowal. Co ciekawe resetu hasła też nie mogłem dokonać, bo na podany e-mail nie przychodziła wiadomość z nowym hasłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hobbystapol Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad (edytowane) U mnie już działa , jeśli jestem zalogowany w innej przeglądarce to wtedy pojawia się problem z kontem w kolejnej , wcześniej tego nie miałem ale to nic można to zrozumieć skoro chodzi o bezpieczeństwo. Pozdr. Edytowane 6 Listopad przez hobbystapol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi90 Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Dobra u mnie działa 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid_J Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad 1 godzinę temu, hobbystapol napisał: jeśli jestem zalogowany w innej przeglądarce to wtedy pojawia się problem z kontem w kolejnej U mnie podobnie ale co człowiek zrobi jak szef ma dwie stacje i pracuje się raz na tej raz na drugiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Nigdzie nie ustawiałem braku możliwości logowania się na nowej przeglądarce, jeśli jesteście zalogowani na innej, "wcześniejszej". Zresztą - tak na logikę jest to bez sensu - norma jest bowiem taka, że logowanie na nowym urządzeniu ewentualnie wycina poprzednie, nigdy odwrotnie. Jeśli w/w będzie się powtarzać (@hobbystapol) - dajcie znać, spróbuję poszukać przyczyny. Ze swojej strony - zacznijcie od wyczyszczenie cache przeglądarek, to czasami pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logen Napisano 20 Listopad Share Napisano 20 Listopad (edytowane) Może wcześniej jakieś ogłoszenie o zmianie... podczas logowania dalej pisze "nazwa użytkownika lub email"... tydzień mi zeszło żeby się zalogować ^^ Edytowane 20 Listopad przez Logen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 20 Listopad Share Napisano 20 Listopad @Logen jesteś też użytkownikiem forum OSDS i tam @Jacdiag wstawił stosowne pouczenie : https://forum.osds.org.pl/viewtopic.php?p=34430#34430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logen Napisano 20 Listopad Share Napisano 20 Listopad Musiałem przeoczyć... Na OSDS nie miałem problemu... tutaj myślałem, ze coś z hasłem się namieszało no ale sytuacja opanowana ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 20 Listopad Share Napisano 20 Listopad 1 godzinę temu, Logen napisał: Na OSDS nie miałem problemu... Nie zrozumiałeś co @cezary chciał przekazać. Na forum OSDS było 2 godziny temu, cezary napisał: stosowne pouczenie dotyczące logowania tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi