Krzysztof_k0071 Napisano 17 Listopad 2023 Share Napisano 17 Listopad 2023 Witam. Panowie, ciągnik rolniczy i brak tablicy wyróżniającej dla pojazdu wolno poruszającego - jaki kod usterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysieknowak Napisano 17 Listopad 2023 Share Napisano 17 Listopad 2023 4.8.2. brak i N. czyli UP,ale ja nie jestem elastyczny dla klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 17 Listopad 2023 Share Napisano 17 Listopad 2023 51 minut temu, Krzysztof_k0071 napisał: brak tablicy wyróżniającej A nie przyjechał z przyczepą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 17 Listopad 2023 Share Napisano 17 Listopad 2023 6.3.b - też może być, również N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof_k0071 Napisano 17 Listopad 2023 Autor Share Napisano 17 Listopad 2023 Dzięki, jeszcze jedno, pojawił mi się pojazd z zatrzymanym dowodem rejestracyjnym. W polu powód zatrzymania wpisane tylko "Zagrożenie bezpieczeństwa" jaki rodzaj badania i jaka opłata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hobbystapol Napisano 17 Listopad 2023 Share Napisano 17 Listopad 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Krzysztof_k0071 napisał: jaki rodzaj badania i jaka opłata PP tam powinno pisać za co i na jakie badanie. Jest jeszcze wypełnione pole ze skierowaniem na odpowiednie badanie ? Edytowane 17 Listopad 2023 przez hobbystapol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 20 Listopad 2023 Share Napisano 20 Listopad 2023 W dniu 17.11.2023 o 19:05, Krzysztof_k0071 napisał: W polu powód zatrzymania wpisane tylko "Zagrożenie bezpieczeństwa" jaki rodzaj badania i jaka opłata? Jak nie ma mowy o dzwonie, to jak za usterkę (4.1 z cennika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 20 Listopad 2023 Share Napisano 20 Listopad 2023 Jeśli usterki wymienili, co powinni zrobić. Jeśli jednak nie wymienili, za ile usterek pobrać tą opłatę, na korzyść klienta, więc za jedną ? Bo sprawdzenie jaką, to inna historia. Choć od razu zaznaczę, że u mnie, jeśli wpisali "zagrożenie bezpieczeństwa", to zawsze były kody usterek. I oby tak pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi