auto-centrum Napisano 14 Grudzień 2023 Napisano 14 Grudzień 2023 Koleżanki i Koledzy - właściciele Stacji Kontroli Pojazdów Zachęcamy Was do zapoznania się z naszą inicjatywą (link poniżej), mającą na celu skonsolidowanie sił i stworzenie realnego potencjału do podjęcia rozmów z nastającą nam właśnie nową władzą, w temacie urealnienia opłat za badania techniczne pojazdów. https://skp-wspolnycel.pl/
DURP Napisano 14 Grudzień 2023 Napisano 14 Grudzień 2023 "Zjednoczyliśmy się by zadziałać tylko dla tego JEDNEGO dla nas wszystkich najważniejszego celu – PODWYŻKI OPŁAT ZA BADANIA! "Jako diagnosta pod czymś takim się nie podpiszę.Edit: Chyba, że to tylko do właścicieli jest skierowane to spoko, tyle że to podobno forum diagnostów jest Wysłane z mojego XQ-DC54 przy użyciu Tapatalka
Mecher Napisano 14 Grudzień 2023 Napisano 14 Grudzień 2023 Gdy ja pisałem, że nie poprę protestu "diagnostów", z tego właśnie powodu, nagadali mi od łamistrajków, pokazując na czym im tak naprawdę zależy. 😏 A mnie to obeszło jak woda kaczkę. 🤣 Pisałem też kiedy mogę taką inicjatywę poprzeć ... Wcześniej na emeryturę przejdę, jak dożyję, niż coś się zmieni w tych inicjatywach.
Paprock Napisano 14 Grudzień 2023 Napisano 14 Grudzień 2023 Każdy ma swój rozum. A ten temat powinien zostać zamknięty wzorem anonsów o pracę, bo już się podobna duskusja odbywała i chyba trwa nadal pod tytułem "Śmieszne ceny za badania", czy jakoś tak.
IVVO Napisano 14 Grudzień 2023 Napisano 14 Grudzień 2023 Proszę pisać w już otwartym dawno temu temacie
Rekomendowane odpowiedzi