Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Też chcę pojechać za szefa kompani moge być albo na inną funkcje.

Napisano

Ja też sie piszę, wrzucę tylko w plecak mojego M4A1 i ciuchy w kamuflażu. Wezmę i tropical i desert, tak na wszelki wypadek...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Tam się nie bierze spodenek - tam się chodzi bez :P

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Oj to tłoczno bedziemy mieli w autobusie, berecik weź spodenki na przejazd komunikacją międzynarodową , a później tak jak informuje Norbert nie będą ci potrzebne

Napisano

Jedźcie , jedźcie! Ameryka Południowa nie od dziś słynie z urodziwych .....hermafrodyt a'la Miriam :lol: Nie ździwiłbym się gdyby te laski miały na imię Juan, Pablo albo inny Franczesko.

W każdym razie wasze wyłupiaste oczy powiedzą nam wszystko o nieziemskich rozkoszach jakich doznaliście w Boliwii. hłe hłe :twisted:

Napisano
Ameryka Południowa nie od dziś słynie z urodziwych .....hermafrodyt a'la Miriam

Skąd masz aż tak dokładne informacje ?? :P

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Uwaga !!!!

Druga od prawej to nowe wcielenie Robocop'a - zdradził ją syntetyczny.... biust.

Napisano

Hm ale chyba warto zaryzykować i wyrwać się stąd. Koledzy jak jest jeszcze miejsce to mnie zabierzcie tez umiem wiele rzeczy robić np. ściemniać :lol: no i strzelać z wiatrówki :D:D . Tak że napewno się przydam, mało mniejsca zajmu i dużo jem :P