Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może macie sprawdzone wakacje i chcecie się nimi podzielić

Napisano

Jaka bierzesz koc i idziesz na plaże :mrgreen: . Oglądasz 'stonki' jak to mawiał 08/15.

A tak serio serio to nad czym się zastanawiasz: góry,morze,jezioro.

Rodzaj wypoczynku:aktywny czy leżenie plackiem??No i podaj stan swego konta :mrgreen:

Napisano

Mła - antenka do góry (przynajmniej z założenia), jestem w fali tej stonki z wypowiedzi bERT'a ...

Blisko do firmy, szybki dojazd (4-5 h to i tak za dużo dla dwulatka), Bałtyk ma jednak ładne i piaszczyste plaże (dzieci, zamki babki itp.), finansowo tragicznie toto nie wychodzi.

Pewnie - pomarzyć można - ale nie w tym roku :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Najważniejsze to nie jedź do Azji (grasują tam dwa straszne potwory - ponoć king kong i godzilla to przy nich zero)

godzilla.jpg.2132008ff4f1759e52b19c75e48c0e3b.jpg

Napisano

Wakacje zawsze w górach. Mam bazę wypadową w Piwnicznej. Na słowackie Tatry Wysokie blisko i piwo tanie.

Napisano

Kierownik: Kowalski, czy lubi pan spocone dziewczyny?

Kowalski: No, nie bardzo...

Kierownik: A ciepla wodke?

Kowalski: Tez nie.

Kierownik: To po jaka cholere chce pan urlop w lipcu?

:lol:

Napisano

Jutro jade nad morze odstresować się i odreagować. Po powrocie oczywiście będę musiał nadrobić zaległości na forum.

Napisano

Ja znikam na tydzień - zobaczymy, co z tego wyniknie ... :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

No ładnie. Naczelnego przez tydzień na forum nie będzie. :? Sodomnia i głomoria , ten tego Panie dziać się będzie. :P

Wszystkim, którzy wyjechali na urlopy udanego wypoczynku życzę. :)

• 2 weeks later...
Napisano

Już wróciłem. I dziękuję :D

Ps. Nie było Cię na dworcu :-(

Napisano

Oj Tomek napisz gdzie byłeś też tam pojade (baaa nawet pójde piechotą)....Choć urlop mam dopiero pod koniec pażdziernika (może ta panna jeszcze bedzie :?: ) :mrgreen:

Napisano

Ja na ochotnika węża dostarczę... Dzisiaj ostatni dzień w tyrze i znowu idę na dwa tygodnie wolnego... Trza z niuńką nad morze pojechać, pokazać dziecku trochę polski... Teściowa sie strasznie bulwersuje, że po urodzeniu nie uwiązaliśmy się w domku, tylko wiecznie jakies spacerki ("bo z takim małym dzieckiem to się siedzi w domu" koniec cytatu :lol: )

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Takie jest życiowe przeznaczenie teściowych - zatrówać ;)

• 5 years later...
Napisano

Jak w temacie. Moze macie w swoich okolicach lub wiecie o jakis miejscach aby udac sie na wypoczynek nie omieszkam dodac ze mam swoje lokum kemping :cool:

Napisano

Gee marację!

Żona studiowała w Białm..., często jeździłem. Bardzo mi się podobało.

Czysto, p i ę k n i e i sympatycznie.

Naprawdę warto jeździć po Polsce, .......... NAPRAWDĘ WĄRTO!!!!!!!!!!