maltinb Napisano 7 Marzec Napisano 7 Marzec witam mam pytanie do kolegów przyjechał klijent pojazd toyota corolla verso w dowodzie 5 miejs natomiast orginalnie jest 7 poprzedni własciciel wykozystywał pojazd zarobkowo i zarejestrował na 5 obecny własciciel chce powrócic do pierwotnego stanu 7 miejsc w dowodzie pojazd ososbowy rubryka k pusta jak podejsc do tematu Cytuj
diagnosta2017 Napisano 7 Marzec Napisano 7 Marzec Oświadczenie od producenta Jak wyszedł z fabryki 7 osobowy To można zrobić zmiany konstrukcyjne Cytuj
Marek1974 Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec A skąd wiesz że oryginalnie było 7 miejsc. Miałem w swoim życiu dwie takie Toyoty jedna była oryginalnie 7 miejsc druga 5 .Otwory w bagażniku były technologicznie przygotowane na te dwa miejsca dodatkowe ,pod mocowanie pasów też. Ponieważ chciałem mieć tę druga też 7 osobową dokupiłem te dwa siedzenia zamontowałem i też wyglądały na oryginał .Tylko ze to było lata temu i zmiany konstrukcyjne tez inaczej działały .Na dzień dzisiejszy jak fabryka nie potwierdzi to tanio nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi