Setryu Napisano 8 Kwiecień 2024 Napisano 8 Kwiecień 2024 Cześć wszystkim. Zdawał ktoś egzamin praktyczny we Wrocławiu po pandemii? Jakie były pojazdy? Jaka komisja? Jakie wrażenia? Szykuję się na pierwszy egzamin i jestem ciekawy waszych opinii o Wrocławiu. Pozdrawiam Cytuj
IVVO Napisano 8 Kwiecień 2024 Napisano 8 Kwiecień 2024 Na temat egzaminu we Wrocławiu nie ma za dużo danych - są komisją powiedzmy rezerwową Przewertuj tematy - ostatni chyba z 2019 https://forum.norcom.pl/index.php?/forum/104-egzaminy-tdt/ Cytuj
edek12 Napisano 8 Kwiecień 2024 Napisano 8 Kwiecień 2024 8 godzin temu, Setryu napisał: Cześć wszystkim. Zdawał ktoś egzamin praktyczny we Wrocławiu po pandemii? Jakie były pojazdy? Jaka komisja? Jakie wrażenia? Szykuję się na pierwszy egzamin i jestem ciekawy waszych opinii o Wrocławiu. Niewiem czemu poprzedni wpis wykasowali dobra rada pchaj się pierwszy jak będą brali poza lista Cytuj
Setryu Napisano 9 Kwiecień 2024 Autor Napisano 9 Kwiecień 2024 Dziękuję za odpowiedzi, choć szczerze mówiąc liczyłem na zdających po okresie pandemii ponieważ wiem, że zmieniła się stacja na której odbywały się egzaminy i zastanawiam się jakie pojazdy się pojawiały. Z tego co wiem to najczęściej są: osobówka z gazem, autobus 100 i jakiś ADR Cytuj
edek12 Napisano 9 Kwiecień 2024 Napisano 9 Kwiecień 2024 3 godziny temu, Setryu napisał: . Z tego co wiem to najczęściej są: osobówka z gazem, autobus 100 i jakiś ADR Zawsze są takie pojazdy życzę abyś trafił na LPG. Powodzenia 😀 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi