Mecher Napisano 24 Kwiecień Share Napisano 24 Kwiecień Takie pytanie, czy to prawda, że MON dostał wytyczne odnośnie legalizacji tacho ? Dostał od mojej osoby, wynik negatywny za brak "wlepki", MON nie chciał tego przyjąć do wiadomości, jednak przed samym końcem upływu 14 dni, zjawił się z legalizacją. Bo ponoć dostali jakieś pismo, że jak jest tacho, ma być legalizacja. Prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diagnosta2017 Napisano 24 Kwiecień Share Napisano 24 Kwiecień Ciekawy jestem u mnie mówili że mają pismo że nie muszą robić legalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 24 Kwiecień Autor Share Napisano 24 Kwiecień I co to zmienia ? U mnie na cywilnej stacji i tak negatyw, więc mogą sobie na swoje stacje jeździć, jak do tej pory. Bo jak widziałem w DR, nikomu to nie przeszkadzało, lub taki "prikaz" mieli, by im nie przeszkadzało. Tłumaczyłoby to wtedy, brak pieczątek imiennych w dowodzie od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 29 Kwiecień Share Napisano 29 Kwiecień Oni dostają wytycznie momentalnie jak pojazd zarobi sagana na BT. Jak tak to trąbią, że nie muszą tego robić a jak zderzą się z SKP to jakoś już nie ma szkody w mieniu i pojazd ma stosowne wklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi