bartek1998 Napisano 23 Maj Napisano 23 Maj Cześć, Widziałem tutaj kilka postów z prośba o weryfikacje ciągnika rolniczego CEP. W ostatnich dniach nabyłem ciapka C-328, rok 1965 (przynajmniej tak wynika z tabliczki na silniku), bez papierów. Poprzedni właściciel mówił, że kupił go w latach 80' z SKR. Na korpusie skrzyni brak również tabliczki znamionowej, jednak w miejscu tabliczki jest wybity nr. 055821. Czy ktoś dobry jest w stanie sprawdzić czy ten ciągnik kiedykolwiek był rejestrowany? Z góry dzięki za odzew Cytuj
bartek1998 Napisano 23 Maj Autor Napisano 23 Maj Ooo, tego się nie spodziewałem. Dzięki za zainteresowanie. Bardzo możliwe, że jest 5-cyfrowy, ponieważ czytałem że wcześniej Wydziały komunikacji pomijały pierwsze zera i w ten sposób niektóre miały 5 cyfr. Mógłbym otrzymac więcej jakichś informacji? Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 2 Czerwiec Napisano 2 Czerwiec nawet na UFG.pl jest jakiś z tym numerem bez zera, tylko roku produkcji nie ma tam. Polisa: 1063030807~2024 Dla pojazdu: URSUS C-328 Zakład odpowiedzialny: POWSZECHNY ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ S.A. Adres: rondo I. Daszyńskiego 4, 00-843 Warszawa Cytuj
bartek1998 Napisano 3 Czerwiec Autor Napisano 3 Czerwiec Czyli prawdopodobnie ktoś ma takiego samego ciapka z moimi numerami? W jaki sposób mogę te dane odszukać na UFG? I dzięki za zainteresowanie tematem i odpowiedź 23 godziny temu, Nikita_Bennet napisał: nawet na UFG.pl jest jakiś z tym numerem bez zera, tylko roku produkcji nie ma tam. Polisa: 1063030807~2024 Dla pojazdu: URSUS C-328 Zakład odpowiedzialny: POWSZECHNY ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ S.A. Adres: rondo I. Daszyńskiego 4, 00-843 Warszawa Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 3 Czerwiec Napisano 3 Czerwiec wchodzisz na ufg.pl i wpisujesz nr ramy/vin i wyświetla Ci kilka pojazdów i patrzysz na model czy któryś gra. Ogólnie nie jest to miarodajne bo jak się ubezpieczyciel walnie w modelu to może to być i C330 a nie C328. Rocznika tam nie masz więc to za wiele też Ci nie powie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi