DAMIAN1234 Napisano 12 Czerwiec Share Napisano 12 Czerwiec WITAM PROSZĘ O ROZKODOWANIE HOMOLOGACJI e4*2007/46*0239*10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 12 Czerwiec Share Napisano 12 Czerwiec (edytowane) @DAMIAN1234 ładnie i grzecznie prosisz, ale dlaczego poprzez krzyk, to poczytaj (wielkie litery w interecie Poradnia językowa (lodz.pl) A jaki jest cel prośby o rozkodowanie ? Edytowane 12 Czerwiec przez cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN1234 Napisano 12 Czerwiec Autor Share Napisano 12 Czerwiec @cezary nie chciałem nikogo urazić . Potrzebował bym wiedzieć jakie jest DMC pojazdu w homologacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 12 Czerwiec Share Napisano 12 Czerwiec No niestety próbowałem na wszystkie znane mi sposoby, nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi