Tommaso Napisano 15 Lipiec Share Napisano 15 Lipiec Witam starych wyjadaczy . Mam pytanie. Czy ten typ autobusu jest często awaryjny czy ma jakieś ukryte mankamenty czy raczej sprawuje się dobrze . Dlaczego pytam. Podoba mi się bryła i chce zaadoptować go na kampera tylko nigdzie nie ma o nim wzmianki jak pracuje silnik , czy często się psuje itp , itd . Czy ktoś jest w stanie mi na to odpisać albo wskazać czy jest jakieś forum fanów tego autobusu? Dziękuję za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbitur Napisano 16 Lipiec Share Napisano 16 Lipiec https://forum.transportnews.eu/viewtopic.php?f=3&t=161&sid=3a4057038654855459ffa285bdb6c306&start=20 - może tu poczytaj. Stare tematy, ale opinie pewnie się nie przedawniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteczek Napisano 16 Lipiec Share Napisano 16 Lipiec W dniu 15.07.2024 o 10:32, Tommaso napisał: chce zaadoptować go na kampera I gdzie będziesz tym jeździł? Podróżowanie czymś takim po europie i szukanie parkingu żeby zaparkować (jesteś w pobliżu Wiednia i chciałbyś go zwiedzić) średnio przyjemne. Na Transalpinę chyba też nie bardzo. Może na działkę gdzie pojazd ma służyć bardziej za domek niż środek transportu, wiosną jechać do miejsca docelowego a jesienią powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi1984 Napisano 16 Lipiec Share Napisano 16 Lipiec 1 godzinę temu, wojteczek napisał: W dniu 15.07.2024 o 10:32, Tommaso napisał: chce zaadoptować go na kampera I gdzie będziesz tym jeździł? 18 metrową ciężarówkę parkowałem na Lazurowym wybrzeżu 20m od plaży to on takim jelonkiem wszędzie zaparkuje, zresztą "ma fantazję niech działa"👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekmuza Napisano 24 Lipiec Share Napisano 24 Lipiec W dniu 15.07.2024 o 10:32, Tommaso napisał: Witam starych wyjadaczy . Mam pytanie. Czy ten typ autobusu jest często awaryjny czy ma jakieś ukryte mankamenty czy raczej sprawuje się dobrze . Dlaczego pytam. Podoba mi się bryła i chce zaadoptować go na kampera tylko nigdzie nie ma o nim wzmianki jak pracuje silnik , czy często się psuje itp , itd . Czy ktoś jest w stanie mi na to odpisać albo wskazać czy jest jakieś forum fanów tego autobusu? Dziękuję za pomoc pozdrawiam Zależy jaki ma silnik, MAN czy leżący Jelcz, ten pierwszy jest ok, drugim ne radził bym ruszać po za granice powiatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi