thefilinek Napisano 18 Lipiec Napisano 18 Lipiec Witam. Czy może wiecie skąd pobrać aktualizację do Cisco AnyConnect? Zauważyłem że od pewnego czasu mam problem z programem, ponieważ wywala mi niebieski ekran z błędem acsock64.sys co oznacza jakiś problem z Cisco. Obecnie widzę, że mam starą wersję. https://software.cisco.com/download/home/286281283/type/282364313/release/4.10.08029?i=!pp Niestety nie wiem który program pobrać aby był odpowiedni dla nas - dla SKP. Cytuj
IVVO Napisano 18 Lipiec Napisano 18 Lipiec sd.coi.gov.pl tylko nie pamiętam hasła było cepik a teraz coś zmienili Instalatory/VPN i pobierasz CiscoAnyConnect wersja z 23/11 Znalazłem hasło: CEpik2024!@ , użytkownik - cepik Cytuj
smaug Napisano 24 Lipiec Napisano 24 Lipiec Ja mam tą wersje Windows X i nic się nie dzieje , może lepiej zadzwoń na wsparcie dla cepik i oni ci to ogarną Cytuj
radekd2 Napisano 25 Lipiec Napisano 25 Lipiec Miesiąc temu instalowali mi zdalnie nową wersję. Cytat anyconnect-win-4.10.07061-core-vpn-predeploy-k9 I też sugerują jak @smaug kontakt z infolinią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi