thefilinek Napisano 18 Lipiec Share Napisano 18 Lipiec Witam. Czy może wiecie skąd pobrać aktualizację do Cisco AnyConnect? Zauważyłem że od pewnego czasu mam problem z programem, ponieważ wywala mi niebieski ekran z błędem acsock64.sys co oznacza jakiś problem z Cisco. Obecnie widzę, że mam starą wersję. https://software.cisco.com/download/home/286281283/type/282364313/release/4.10.08029?i=!pp Niestety nie wiem który program pobrać aby był odpowiedni dla nas - dla SKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 18 Lipiec Share Napisano 18 Lipiec sd.coi.gov.pl tylko nie pamiętam hasła było cepik a teraz coś zmienili Instalatory/VPN i pobierasz CiscoAnyConnect wersja z 23/11 Znalazłem hasło: CEpik2024!@ , użytkownik - cepik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smaug Napisano 24 Lipiec Share Napisano 24 Lipiec Ja mam tą wersje Windows X i nic się nie dzieje , może lepiej zadzwoń na wsparcie dla cepik i oni ci to ogarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekd2 Napisano 25 Lipiec Share Napisano 25 Lipiec Miesiąc temu instalowali mi zdalnie nową wersję. Cytat anyconnect-win-4.10.07061-core-vpn-predeploy-k9 I też sugerują jak @smaug kontakt z infolinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi