nesiasps Napisano 9 Wrzesień 2024 Napisano 9 Wrzesień 2024 Czy każde stanowisko programu do obsługi stacji / w moim przypadku ITS Patronat/ wymaga oddzielnej kasy fiskalnej czy można to ustawić na jednej? Cytuj
nesiasps Napisano 9 Wrzesień 2024 Autor Napisano 9 Wrzesień 2024 a kasa podłączona pod Ethernet do routera czy USB? Cytuj
yogi1984 Napisano 9 Wrzesień 2024 Napisano 9 Wrzesień 2024 U mnie są dwa stanowiska na jedną kasę. Drugie stanowisko-Ethernet,moje czyli główne😁 po USB. Patronat,potrzeba tylko coś tam przestawić by obsługiwać drukarkę sieciową,ale nie pytaj gdzie dokładnie bo od tego informatyk u nas jest🙂 Cytuj
ignac Napisano 11 Wrzesień 2024 Napisano 11 Wrzesień 2024 U mnie Norcom dwa stanowiska jedna drukarka ale wszystko po sieci. Cytuj
Marek1974 Napisano 12 Wrzesień 2024 Napisano 12 Wrzesień 2024 U mnie Batech dwa stanowiska jedna kasa jedna drukarka wszystko po sieci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi