nesiasps Napisano 9 Wrzesień Share Napisano 9 Wrzesień Czy każde stanowisko programu do obsługi stacji / w moim przypadku ITS Patronat/ wymaga oddzielnej kasy fiskalnej czy można to ustawić na jednej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 9 Wrzesień Share Napisano 9 Wrzesień Ja ma 2 komputery i jedną kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesiasps Napisano 9 Wrzesień Autor Share Napisano 9 Wrzesień Masz patronat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 9 Wrzesień Share Napisano 9 Wrzesień Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesiasps Napisano 9 Wrzesień Autor Share Napisano 9 Wrzesień a kasa podłączona pod Ethernet do routera czy USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 9 Wrzesień Share Napisano 9 Wrzesień Jutro ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi1984 Napisano 9 Wrzesień Share Napisano 9 Wrzesień U mnie są dwa stanowiska na jedną kasę. Drugie stanowisko-Ethernet,moje czyli główne😁 po USB. Patronat,potrzeba tylko coś tam przestawić by obsługiwać drukarkę sieciową,ale nie pytaj gdzie dokładnie bo od tego informatyk u nas jest🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ignac Napisano 11 Wrzesień Share Napisano 11 Wrzesień U mnie Norcom dwa stanowiska jedna drukarka ale wszystko po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1974 Napisano 12 Wrzesień Share Napisano 12 Wrzesień U mnie Batech dwa stanowiska jedna kasa jedna drukarka wszystko po sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi