Marta_Szypura Napisano 4 Październik 2024 Napisano 4 Październik 2024 Drodzy forumowicze, jako firma IT.NORCOM, zawsze staramy się wspierać osoby, które znalazły się w potrzebie. Tym razem chcemy zwrócić Waszą uwagę na niezwykle ważną zbiórkę, zorganizowaną na rzecz Pana Grzegorza – diagnosty, który przez lata sumiennie pracował w naszym środowisku, pomagając innym. Teraz to on i jego rodzina potrzebują wsparcia. Niestety, w wyniku niszczycielskiej fali powodziowej Pan Grzegorz i jego rodzina stracili swój dom oraz budynek gospodarczy. Każda, nawet najmniejsza kwota, ma ogromne znaczenie. Wierzymy, że jako społeczność potrafimy zdziałać cuda! https://pomagam.pl/kfmkhe Z góry dziękujemy za każdą formę wsparcia – czy to wpłatę, czy po prostu udostępnienie informacji o tej zbiórce. Razem możemy pomóc, a Pan Grzegorz i jego bliscy będą wdzięczni za każdy gest solidarności. Więcej zdjęć i filmów przesłanych przez p. Grzegorza tutaj: https://drive.google.com/drive/folders/1aMULg5g0ZtAwCVctSd-iOrEzUFtYwUZV?usp=sharing Cytuj
IVVO Napisano 4 Październik 2024 Napisano 4 Październik 2024 To mój wychowanek - przez 2 miesiące co piątek i sobotę Grzesiek przyjeżdżał z Kłodzka do Opole szkolić się do egzaminu praktycznego - zdał za pierwszym podejściem - porządny chłop - ja ile mogłem tyle wpłaciłem Pomóżcie stanąć jego rodzinie na nogi i normalnie żyć - IVVO 1 1 Cytuj
Rafi90 Napisano 7 Październik 2024 Napisano 7 Październik 2024 Wpłacone, i zachęcam każdego niech choćby przysłowiową "stówkę" podrzuci na rzecz kolegi. Na pewno pomoże. 1 Cytuj
krzysieknowak Napisano 7 Październik 2024 Napisano 7 Październik 2024 Też dałem coś od siebie. Godzinę temu, Rafi90 napisał: Wpłacone, i zachęcam każdego niech choćby przysłowiową "stówkę" podrzuci na rzecz kolegi. Na pewno pomoże. 1 1 Cytuj
czmarek1 Napisano 9 Październik 2024 Napisano 9 Październik 2024 W dniu 4.10.2024 o 10:58, IVVO napisał: porządny chłop - ja ile mogłem tyle wpłaciłem Również wsparłem 1 Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Październik 2024 Napisano 10 Październik 2024 DONE 1 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Galaxy_13 Napisano 10 Październik 2024 Napisano 10 Październik 2024 Dokładam się i tak jak poprzednicy zachęcam innych do wsparcia. 1 Cytuj
adam1501 Napisano 10 Październik 2024 Napisano 10 Październik 2024 Tragedia niesamowita, mam nadzieję, że ta drobna kwota jakkolwiek przyspieszy powrót do normalności. Wytrwałości. 1 Cytuj
Mecher Napisano 10 Październik 2024 Napisano 10 Październik 2024 Poszło w weekend i pewnie jeszcze kilka razy, co wypłatę pójdzie. Takie tam postanowienie ... 1 Cytuj
Komornik Napisano 18 Październik 2024 Napisano 18 Październik 2024 Dramat... Poszło, życzę wytrwałości w tym trudnym czasie. 1 Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 28 Październik 2024 Napisano 28 Październik 2024 Podbijam ... 1 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Marta_Szypura Napisano 16 Grudzień 2024 Autor Napisano 16 Grudzień 2024 Drodzy Forumowicze, Przypominamy o trwającej zbiórce na rzecz Pana Grzegorza i jego rodziny, którzy w wyniku powodzi stracili wszystko. Wasze wsparcie jest niezwykle ważne – każda wpłata lub udostępnienie informacji o zbiórce przybliża ich do odbudowy domu i powrotu do normalności. Jako społeczność już nieraz pokazaliśmy, że potrafimy skutecznie pomagać. Dziękujemy za Waszą hojność i serce! Cytuj
diag Napisano 16 Grudzień 2024 Napisano 16 Grudzień 2024 W dniu 7.10.2024 o 10:00, Rafi90 napisał: Wpłacone, i zachęcam każdego niech choćby przysłowiową "stówkę" podrzuci na rzecz kolegi. Na pewno pomoże. Gdzie tu jakiś nr kąta jest ? Cytuj
jast Napisano 16 Grudzień 2024 Napisano 16 Grudzień 2024 3 godziny temu, diag napisał: nr kąta Ok. 90 stopni.🤗 Cytuj
diag Napisano 16 Grudzień 2024 Napisano 16 Grudzień 2024 15 minut temu, jast napisał: Ok. 90 stopni.🤗 Hmmm ? Cytuj
mirek_handlarz Napisano 17 Grudzień 2024 Napisano 17 Grudzień 2024 W dniu 4.10.2024 o 10:31, Marta_Szypura napisał: https://pomagam.pl/kfmkhe Cytuj
Marta_Szypura Napisano 25 Luty Autor Napisano 25 Luty Drodzy forumowicze, przypominam o zbiórce na rzecz Pana Grzegorza, który po tragicznej powodzi stracił swój dom. Każda, nawet najmniejsza kwota, ma ogromne znaczenie i pomoże odbudować jego życie. Jeśli jeszcze nie mieliście okazji wesprzeć, proszę, rozważcie pomoc — nawet symboliczna wpłata jest mile widziana. Więcej szczegółów i link do zbiórki znajdziecie poniżej. Razem możemy pomóc! https://pomagam.pl/kfmkhe Dziękujemy za każdą pomoc ❤️ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi