Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Drodzy forumowicze,
jako firma IT.NORCOM, zawsze staramy się wspierać osoby, które znalazły się w potrzebie. Tym razem chcemy zwrócić Waszą uwagę na niezwykle ważną zbiórkę, zorganizowaną na rzecz Pana Grzegorza – diagnosty, który przez lata sumiennie pracował w naszym środowisku, pomagając innym. Teraz to on i jego rodzina potrzebują wsparcia.

Niestety, w wyniku niszczycielskiej fali powodziowej Pan Grzegorz i jego rodzina stracili swój dom oraz budynek gospodarczy.

Każda, nawet najmniejsza kwota, ma ogromne znaczenie. Wierzymy, że jako społeczność potrafimy zdziałać cuda!

https://pomagam.pl/kfmkhe

Z góry dziękujemy za każdą formę wsparcia – czy to wpłatę, czy po prostu udostępnienie informacji o tej zbiórce. Razem możemy pomóc, a Pan Grzegorz i jego bliscy będą wdzięczni za każdy gest solidarności.

Więcej  zdjęć i filmów przesłanych przez p. Grzegorza tutaj: https://drive.google.com/drive/folders/1aMULg5g0ZtAwCVctSd-iOrEzUFtYwUZV?usp=sharing

IMG20240924095751.jpg

IMG20240924095827.jpg

IMG_20240919_123959_403.jpg

IMG_20240919_123950_591.jpg

IMG_20240919_124638_631.jpg

IMG_20240916_131016_860.jpg

IMG_20240915_172804_786.jpg

IMG_20240919_131519_502.jpg

IMG_20240915_173301_643.jpg

IMG_20240916_124417_431.jpg

Napisano

To mój  wychowanek - przez 2 miesiące co piątek i sobotę Grzesiek  przyjeżdżał z Kłodzka do Opole szkolić się do egzaminu praktycznego - zdał za pierwszym podejściem -  porządny chłop - ja ile mogłem tyle wpłaciłem Pomóżcie stanąć jego rodzinie na nogi i normalnie żyć - IVVO   

• Polub 1
  • Lubię 1
Napisano

Wpłacone, i zachęcam każdego niech choćby przysłowiową "stówkę" podrzuci na rzecz kolegi. Na pewno pomoże.

• Polub 1
Napisano

Też dałem coś od siebie.

Godzinę temu, Rafi90 napisał:

Wpłacone, i zachęcam każdego niech choćby przysłowiową "stówkę" podrzuci na rzecz kolegi. Na pewno pomoże.

• Polub 1
  • Piwo 1
Napisano
W dniu 4.10.2024 o 10:58, IVVO napisał:

porządny chłop - ja ile mogłem tyle wpłaciłem

Również wsparłem

• Polub 1
Napisano

DONE

• Polub 1

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Tragedia niesamowita, mam nadzieję, że ta drobna kwota jakkolwiek przyspieszy powrót do normalności. Wytrwałości.

• Polub 1
Napisano

Poszło w weekend i pewnie jeszcze kilka razy, co wypłatę pójdzie. Takie tam postanowienie ...

• Polub 1
  • 2 weeks later...
Napisano

Podbijam ... 

• Polub 1

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Drodzy Forumowicze,

Przypominamy o trwającej zbiórce na rzecz Pana Grzegorza i jego rodziny, którzy w wyniku powodzi stracili wszystko.

Wasze wsparcie jest niezwykle ważne – każda wpłata lub udostępnienie informacji o zbiórce przybliża ich do odbudowy domu i powrotu do normalności. Jako społeczność już nieraz pokazaliśmy, że potrafimy skutecznie pomagać.

Dziękujemy za Waszą hojność i serce!

Napisano
W dniu 7.10.2024 o 10:00, Rafi90 napisał:

Gdzie tu jakiś nr kąta jest ?

• 2 months later...
Napisano

Drodzy forumowicze, przypominam o zbiórce na rzecz Pana Grzegorza, który po tragicznej powodzi stracił swój dom. Każda, nawet najmniejsza kwota, ma ogromne znaczenie i pomoże odbudować jego życie. Jeśli jeszcze nie mieliście okazji wesprzeć, proszę, rozważcie pomoc — nawet symboliczna wpłata jest mile widziana. Więcej szczegółów i link do zbiórki znajdziecie poniżej. Razem możemy pomóc!

https://pomagam.pl/kfmkhe 

Dziękujemy za każdą pomoc ❤️