Norbert Jezierski Napisano 28 Październik Napisano 28 Październik Post grzecznościowy / ale i sam jestem ciekawy Czy ktoś z Was mógłby coś szerzej napisać na temat kontroli, jaką ostatnio (w tym roku) miał z SANEPID-u? Co badają / na co zwracają uwagę / co można i trzeba zrobić PRZED (a nie po kontroli)? Może jakiś link / jakiś (anonimizowany) protokół? Z góry BARDZO DZIĘKUJĘ ❤️❤️❤️ Cytuj
diagnosta2017 Napisano 28 Październik Napisano 28 Październik U MNIE zwracali uwage na bhp jakieś czynniki szkodliwe w spalinach są (już nie pamiętam konkretów) na które powinniśmy mieć badania oraz analiza na stacji w jakim stężeniu pracujemy a ile powinno być maksymalnie Cytuj
rurek777 Napisano 28 Październik Napisano 28 Październik Takim badaniem to się pip chyba zajmuje, sanepid to łazienka , apteczka, więcej nie pamiętam ale miałem uwagę że nie mam naklejki zakaz palenia e-papierosy ów, oczywiście usterki usunięte I co do tego stężenia,to bardziej dotyczy warsztatu Cytuj
diagnosta2017 Napisano 28 Październik Napisano 28 Październik U mnie było zastrzeżenie że przy apteczkach nie ma instrukcji A i zastrzeżenia mieli co do tych spalin Jest jakiś czynnik rakotwórczy w spalinach i niby powinniśmy mieć to zapisane w badaniach lekarskich i zrobione pomiary stężenia na stacji Cytuj
Rafi90 Napisano 29 Październik Napisano 29 Październik U nas byli ale totalnie olewka odnośnie SKP. Apteczki są, zlew, mydło ręcznik. Czyto miło i przyjemnie. Na warsztacie się pomścili nawet za lekko ochlapany zlew Cytuj
wolf Napisano 29 Październik Napisano 29 Październik Badania lekarskie czy są ważne oraz ocena ryzyka zawodowego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi