Darek :-) Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Nas dogoniet bez nikakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Ostatnio na trasach pojawiło się całkiem pokaźne grono nieoznakowanych NOWYCH VW Passatów i Fordów Mondeo. Mój kolega tak się rozędził, że dostał na dzień dobry 20 pkt. i 1.000 zł - i stracił prawko (miał już wcześniej na koncie 6 pkt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Oj chyba dagoniat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc69 Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 i stracił prawko Nie zarzyna się kury.... Nikt o tym panom policjantom nie powiedział??? I co teraz z dziurą budżetową??? Pozdrawiam [ Dodano: 16-11-2010, 10:54 ] Oj chyba dagoniat... Moim zdaniem to jest pewien rodzaj selekcji (prawie) naturalnej. Szkoda tylko że przy okazji obrywają też niewinni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Gee - skąd Ty to wyłapujesz - to sprawa chyba dobrze sprzed 4-5 lat z tym motocyklistą... Osobiście żałuję, że ten szczylek nie zginął wtedy podczas pościgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc69 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 A ta "POLIZIA" już chyba rozbiła to swoje cacko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Też to widziałem już dawno, ale jeśli Policjanci nie jechali na sygnale to nie uważacie, że też powodowali zagrożenie na drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Blakop, ja należę do szperaczy... Lubię grzebac na smietniku historii i wyciągać wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Lubię grzebac na smietniku historii i wyciągać wnioski. Gee....O to Cię nie posadzałem...Czyzby niespełnione marzenia z archeologii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Zdecydowanie, archeologia to cudowny dzial mego zyciorysu... był motyw , że całymi dniami ganialam po lasach , polach z wykrywaczem metalu., łopatą,termosem, kanapkami.. .Trochę potem znosiłam w kieszniach całe góry pięknych kamieni- takie tam nietypowe... była sterta łez kiedy moje zbiory wpadły w fundamenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 nie jechali na sygnaleMysle ze musieli jechac na sygnale. Nalezy ich podziwiac za upor, ale niebezpiecznie bylo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Jakby to powiedzieć to temat prawie z mojego podwórka i chłopaki jechali na sygnale nieoznakowanym radiowozem Załoga a szczególnie kierowca jest de best wiem bo znam i niewielu da radę mu zwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Ja tez znam tą okolicę i zdarza mi się tam poruszać. Kunszt kierowcy zasługuje na pochwałę - bez wątpienia (to chyba VECTRA była "tylko", więc tym bardziej). Szkoda tylko, że nie udało się na tego gnoja na motorze urządzić blokady z użyciem broni palnej - oczywiście ze skutkiem śmiertelnym dla gnoja Początkowo życzyłem mu w myślach trwałego kalectwa, ale później skarciłem się w duchu za taką wspaniałomyślność - w końcu leczyli by go z naszych pieniędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 W Poznaniu Policja już do jednego strzelała ............ zakończenie wszyscy znają. Czemu chcecie pozbawiać takie osoby życia - roboty publiczne to jest to z napisem na plecach jechałem 200km/h w terenie zabudowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Hmmm - no może obozy pracy prędzej, jak za Stalina na Syberii... Ok - o tym nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 http://auto.dziennik.pl/galeria/312022,nowy-radiowoz-to-bestia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi