dejw0022222 Napisano 27 Grudzień 2024 Napisano 27 Grudzień 2024 Witam serdecznie kolegów i koleżanki z góry przepraszam jeśli powtarzam temat ale szukałem tego na forum tutaj i na innych stronach internetowych i nigdzie nie znalazłem fachowej porady ani odpowiedzi na to pytanie mianowicie podpowie ktoś z was jak sprawdzić kąt zawieszenia autobusu ? , po porostu pytam bo nie umiem tego zrozumieć ani nigdzie znaleźć. Z góry serdecznie dziękuje za porady jak i liczę na waszą wyrozumiałość Pozdrawiam was serdecznie Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 27 Grudzień 2024 Napisano 27 Grudzień 2024 17 minut temu, dejw0022222 napisał: kąt zawieszenia A co to takiego? Cytuj
hobbystapol Napisano 27 Grudzień 2024 Napisano 27 Grudzień 2024 Konkretnie o które kąty chodzi , pochylenie koła , wyprzedzenie sworznia zwrotnicy , pochylenie sworznia zwrotnicy , czasem na zbieżność mówi się kąt zbieżności kół , kąt skrętu kół , to są informacje techniczne i szukaj ich w danych konkretnego pojazdu marka , model, rocznik czasem z całą masą zmian w trakcie produkcji. Musisz wiedzieć czego szukasz i w jakim celu. Cytuj
radekd2 Napisano 27 Grudzień 2024 Napisano 27 Grudzień 2024 Pewnie chodzi o zwis przedni/tylny. Cytuj
Jacdiag Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 Zapoznaj się z instrukcją obsługi antycznego sprzętu do pomiarów geometrii pojazdów PKO 24 i wtedy napisz czego szukasz. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
dejw0022222 Napisano 8 Luty Autor Napisano 8 Luty dziękuję wam - przepraszam za brak odzewu ( sprawy zdrowotne , dzięki wam już wszystkie wątpliwości rozwiałem. Pozdrawiam was serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi