piotr8705 Napisano 29 Styczeń Napisano 29 Styczeń Pojazdy dziś na egzaminie: - Bus 100 SETRA - Ciągnik Volvo + cysterna ADR FL - Toyota z gazem, bez haka Egzaminatorzy bardzo w porządku, uprzejmi i nawet można powiedzieć, że pomocni. Wydaję mi się, że dosyć duży nacisk na poprawne wypełnienie zaświadczeń. Cytuj
piotr8705 Napisano 30 Styczeń Autor Napisano 30 Styczeń Tak. Jakby ktoś miał pytania odnośnie egzaminu to śmiało proszę pytać postaram się odpowiedz jak to wyglądało z mojej perspektywy. Cytuj
KimszalSz Napisano 30 Styczeń Napisano 30 Styczeń Potwierdzam. Egzaminatorzy super pomocni. Naprawdę można było na spokojnie porozmawiać. Naprowadzali na temat. Ogólnie po opanowaniu pierwszego stresu było naprawdę w porządku. Tak jak kolega pisał wcześniej- wypełnienie zaświadczenia trzeba opanować. Wylosowana Toyota Auris z gazem. Egzamin zdany.😀 Cytuj
piotr8705 Napisano 30 Styczeń Autor Napisano 30 Styczeń (edytowane) Miałeś na 8 czy na 11? Edytowane 1 Luty przez Jacdiag cytat całłego poprzedniego posta Cytuj
piotr8705 Napisano 30 Styczeń Autor Napisano 30 Styczeń (edytowane) No to się widzieliśmy W takim narazie gratulacje Edytowane 30 Styczeń przez piotr8705 Cytuj
KimszalSz Napisano 30 Styczeń Napisano 30 Styczeń (edytowane) Dzięki. Również gratuluję 👍. A co wylosowałeś? Edytowane 1 Luty przez Jacdiag cytat całłego poprzedniego posta Cytuj
KimszalSz Napisano 30 Styczeń Napisano 30 Styczeń (edytowane) Mocno wnikał odnośnie tej cysterny? Edytowane 1 Luty przez Jacdiag cytat całłego poprzedniego posta Cytuj
Kamyk75 Napisano 7 Luty Napisano 7 Luty (edytowane) Witajcie Panowie, jeszcze raz gratuluję tym którzy zdali, pozostałym szczerze życzę wytrwałości. Znalazłem się w grupie szczęśliwców (autobus do 100km/h). Komisja egzaminacyjna na wysokim poziomie profesjonalizmu, starali się ograniczać stres. Ja oprócz materiałów proponowanych na kursie zainwestowałem w filmy z SITK Krosno. Są drogie, ale polecam. Naprawdę polecam Bardzo ważne jest wypełnienie kwitów, trenujcie. Edytowane 7 Luty przez Kamyk75 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi