Darek :-) Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Dzisiaj był na badaniech 3 letni Honker. Niby nic, ale jaki kierowca. Kapral dziewczyna, niczego sobie, oko było na czym powiesić. Dlatego koledzy z wojskowych SKP nie dziwcie się jak was coś podobnego was spotka. No po prostu szczęka mi opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Niezrobiłeś fotki?! Było trza powiedzieć że watoskie czy coś i fotke pstryknąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej65 Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Dzisiaj był na badaniech 3 letni Honker. Niby nic, ale jaki kierowca. Kapral dziewczyna, niczego sobie, oko było na czym powiesić. Dlatego koledzy z wojskowych SKP nie dziwcie się jak was coś podobnego was spotka. No po prostu szczęka mi opadła. I co dałeś N żeby znowu przyjechała, czy może wzieła Cię na piękne oczy. U mnie kiedyś przyszły trzy naraz przyjmować sanitarkę i prosiły o sprawdzenie, a że były ciekawe to wszystkie naraz wlazły do kanału. W kanale ciasno było się między nimi przepychać aż niestety ale musiałem je wyprosić. Dziwić się nie ma czemu. U mnie jest kilka pań oficerów, chorążych i sierżantów, a kaprali jest dosyć sporo głównie na etatach medycznych ale nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2006 Andzrzej co do badania dałem P, a w kanale taki tłok to miła sprawa. Zawsze warunki BHP są zachowane w razie omdlenia diagnosty zawsze na czymś miękim wyląduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi