ja-wa Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty Dzień dobry. Mam problem nie mogę zrobić przeglądu samochodu ponieważ w dowodzie rejestracyjnym wpisany jest siedem miejsc a samochód posiada pięć. Poprzedni właściciel miał wpisany numer homologacji e1*2001/116*0207*19 Natomiast po przerejestrowania samochodu przeze mnie numery homologacji nie został wpisany bo taka wersja samochód nie była dostępna a fizycznie samochód posiada pięć miejsc i nigdy nie był przerabiany proszę o pomoc. Cytuj
markes30 Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 11 minut temu, ja-wa napisał: Mam problem nie mogę zrobić przeglądu samochodu ponieważ w dowodzie rejestracyjnym wpisany jest siedem miejsc a samochód posiada pięć. To nie problem - to szczęście. Skorzystaj z tego dodatkowego bonusu. Dokup dwa miejsca z pasami, zamontuj "ze szwagrem w weekend" i ciesz się wzrostem wartości auta za grosze. Dokupisz dwa fotele z pasami za ok. 500 -1000 zł. Jeśli się uprzesz i zrobisz zmiany na 5 osób na OSKP to dużo stracisz bo załatwienie dokumentów i nowych pasów to koszt minimum 5000 zł a ty możesz to mieć za 500zł. Korzystaj z okazji i zrób sobie siedem miejsc. Cytuj
Paprock Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU20052011666 Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 12 godzin temu, ja-wa napisał: Dzień dobry. Mam problem nie mogę zrobić przeglądu samochodu ponieważ w dowodzie rejestracyjnym wpisany jest siedem miejsc a samochód posiada pięć. Poprzedni właściciel miał wpisany numer homologacji e1*2001/116*0207*19 Natomiast po przerejestrowania samochodu przeze mnie numery homologacji nie został wpisany bo taka wersja samochód nie była dostępna a fizycznie samochód posiada pięć miejsc i nigdy nie był przerabiany proszę o pomoc. masz ksero starego dowodu? Jeżeli by mi zależało to bym poszedł się kłócić że nie wpisali tego/nie przepisali. Tylko czy jest o co? Dołożenie siedzeń nie głupia sprawa Cytuj
ja-wa Napisano 22 Luty Autor Napisano 22 Luty Aby dołożyć siedzenia muszą być zamontowane oryginalne pasy bezpieczeństwa w karoserii auta. Cytuj
Galaxy_13 Napisano 22 Luty Napisano 22 Luty 31 minut temu, ja-wa napisał: Aby dołożyć siedzenia muszą być zamontowane oryginalne pasy bezpieczeństwa w karoserii auta. Koledzy dobrze Ci doradzają. Masz 3 wyjścia: 1. Nic nie robić i postawić samochód na parkingu niech koroduje 2.Dołożyć 2 fotele i 2 pasy bezpieczeństwa i samochód będzie miał 7 miejsc tak jak w DR (montaż w miejsca konstrukcyjnie przewidziane do montażu). 3.Jechać na Okręgową SKP i zrobić zmiany konstrukcyjne z 7 osobowego na 5 osobowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi