diagnosta2017 Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec wrzucam tak to tylko tutaj i brawo dla tej Pani z wydziału komunikacji za chęci pomocy Cytuj
thefilinek Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec Nie wiem co ten Pan chciał udowodnić, tylko męczy telefonicznie Panią. Wiadomo nie od dziś, że nasze prawo jest dziurawe i tak na prawdę każde auto z poza UE zostanie u nas zarejestrowane. Chyba każdy o tym wie. Cytuj
radekd2 Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec 25 minut temu, thefilinek napisał: każde auto z poza UE zostanie u nas zarejestrowane No i co z tego, że zostanie zarejestrowane. Po to jest instytucja OBT aby później takie perełki wyłapywać. Cytuj
rurek777 Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec (edytowane) nie ten hojrak sobie zadzwoni do ministerstwa a nie męczy dziewczynę i okłamuje, ale wiadomo że nie zadzwoni bo go bedą mieli w du**e Edytowane 6 Marzec przez rurek777 Cytuj
Paprock Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec Już coś podobnego było. Słonia dotyczyło: https://forum.norcom.pl/index.php?/topic/8986-rejestracja-słonia/ Cytuj
wojteczek Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec 2 godziny temu, thefilinek napisał: każde auto z poza UE Czyli jak sprowadzę z Białorusi samochód który tam trafił np z DE to ten pojazd na 100% nie posiada europejskiej homo bo tam wszystkie samochody nie posiadają homo? Robiłem kilka okresowych przed 1 rej. z BY europejskie ciągniki siodłowe i naczepy i pewnie bez problemu by właściciel uzyska ł homo gdyby było potrzebne. Nie należy tak szufladkować: sprowadzony z poza UE to nie posiada homo europejskiej. Pan dzwoniący sam się trochę zamotał twierdząc że był już zarejestrowany, Pani zachowała zimną krew. Cytuj
Paprock Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec https://www.interpunkcja.pl/poradnik-jezykowy/spoza-czy-z-poza-jak-sie-pisze Cytuj
kruhy84 Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec Mój wniosek jest taki że pan ma wyjątkowo smutne życie i masę kompleksów skoro musi się dowartościowywać poprzez recytowanie paragrafów pani urzędniczce w rozmowie telefonicznej. W wyimaginowanej sprawie oczywiście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi