MaciejM Napisano 11 Marzec Napisano 11 Marzec Dzień dobry, mam problem z zatartą tabliczką znamionową, z której nie da się odczytać numeru homologacji, brakuje 3 lub 4 znaków. Czy ktoś z Was uprzejmych dałby radę uzyskać ten numer dla poniższego numeru VIN? KMHJN81BP6U527275 To, co odczytałem to: e4*2001$$$$*0087 gdzie $ to znak zatarty. Będę maksymalnie wdzięczny! Cytuj
Jacdiag Napisano 11 Marzec Napisano 11 Marzec 34 minuty temu, MaciejM napisał: To, co odczytałem to A VIN z tabliczki odczytałeś w całości Cytat 0.2. e) Brak tabliczki znamionowej albo jest nieczytelna. = UP 1 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
MaciejM Napisano 11 Marzec Autor Napisano 11 Marzec VIN miałem w dowodzie rejestracyjnym i pozostałych dokumentach, a gdyby nawet nie, to akurat w Tucsonie jest wybity pod fotelem pasażera. Tak, wiem o UP. Właściwie stąd ten wątek. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi