matik0109 Napisano 10 Maj Napisano 10 Maj Hej Takie pytanie 2 dni temu wykreślałem adnotacje TAXI z dowodu rejestracyjnego, zrobiłem dodatkowe badanie techniczne, bo u mnie urząd tego wymaga poszedłem wykreśliłem wszystko git. Problem pojawił się jak wszedłem na mobywatela i tam nagle wywaliło mi komunikat że za 13 dni kończy się mi badanie techniczne i trochę się zdziwiłem, bo badanie okresowe mam do 24.06.2025, a tu nagle pokazuje mi, że ważne do 21.05 i to wszystko po tym właśnie dodatkowym badaniu które tylko stwierdzało brak wyposażenia TAXI. I teraz nie wiem czy data okresowego to jest ta data którą mam w dowodzie czy ta nowa w CEP? Co będzie podczas kontroli policji? spotkał się ktoś z takim przypadkiem? Cytuj
matik0109 Napisano 10 Maj Autor Napisano 10 Maj tak kilka razy, w histori jest wpisany 8.05 dodatkowe badanie i co jeszcze w znalazłem w mobywatel to że badanie ma wynik negatywny ale czytałem ze to normalne no bo nie spełnia wymagań taxi ale co się z tym wiąże to już nie piszą Cytuj
wojteczek Napisano 10 Maj Napisano 10 Maj Korzystaj dalej z aplikacji dla niepełnosprawnych. Mobywatel widzi badanie N i liczy że poprawkę będziesz robił. 1 Cytuj
radekd2 Napisano 12 Maj Napisano 12 Maj Sprawdź na: https://moj.gov.pl/nforms/engine/ng/index?xFormsAppName=HistoriaPojazdu#/search Cytuj
pablos Napisano 13 Maj Napisano 13 Maj W dniu 10.05.2025 o 20:59, wojteczek napisał: Korzystaj dalej z aplikacji dla niepełnosprawnych. Mobywatel widzi badanie N i liczy że poprawkę będziesz robił. Najgorsze, że oprogramowanie Norcom także sugeruje (w takim przypadku) badanie poprawkowe do 14 dni. Cytuj
IVVO Napisano 13 Maj Napisano 13 Maj Błąd jest nie aplikacji tylko diagnosty - wybrał nie to badanie co trzeba - badanie dodatkowe nie zmienia terminu NBT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi