Młody8 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Witam. Posiadamy na SKP przyrząd USP-20B rok prod 96 i ma on tylko atest ITS. Czy wystarczy do odbioru TDT-u, czy musi mieć certyfikat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 mamy na stacji KS P20A z roku 1995,posiada atest ITS. Sprawdzany jest co 6miesięcy przez autoryzowany serwis , który wystawia swiadectwo sprawności urządzenia.Mamy takie procedury ISO. To starczyło panom z TDT.-nie mieli zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 [ Dodano: 19-08-2006, 15:04 ] Czy wystarczy do odbioru TDT-u, czy musi mieć certyfikat ? wystarcza w zupełności ja miałem na dymomierz atest i też starczyło, tak że nie przejmuj się. U mnie zwracali uwagę na rolki czy mam do rolek nakładkę do motocykli i miernik siły nacisku, czy przyrząd do geometrii ma zakres od 12' do 20 '. Oczywiście wszystkie certyfikaty, atesty też zostały dokłanie sprawdzone. Radzę prześledzić dokładnie dziennik 40 i szczególnie wymagania do urządzeń, te co są na końcu tego dziennika. jakbyś miał jakieś szczególne problemy to zapraszam napisz do mnie jestem już po dwóch kontrolach z TDT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody8 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Wielkie dzięki. Jak ja już bym chciał mieć ten odbiór za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Wielkie dzięki. Jak ja już bym chciał mieć ten odbiór za sobą Będziesz się z tego śmiać za czas jakiś Na imprezie nam opowiesz - jeśli już będzies po Trzymam kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi