berecik Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Podaje fajny link gdzie znajdziecie wiele informacji o motorowerach, skuterach co napewno ułatwi życie: http://skutery.net/opisy.asp Cytuj
wolf Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 http://www.motosmok.pl/ Dużo danych techniczny, może się komuś przyda. Cytuj
diagnosi Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Ten link coś nie funkcjonuje Podaje fajny link gdzie znajdziecie wiele informacji o motorowerach, skuterach co napewno ułatwi życie: http://skutery.net/opisy.asp Cytuj
Młody8 Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Ten link coś nie funkcjonuje Drobna poprawka http://skutery.net/skutery.php Cytuj
Nowicjusz Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Witam, ma ktoś dane - Motoroweru Malaguti Centro (typ ZJM 36/DI) - MW, DMC dane potrzebne do I rej. Cytuj
Psuj Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 http://www.malaguti.info.pl/centro_160i.php Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Nowicjusz Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 I tu mam problem ten mój (a właściwie klienta) ma pojemnośc 49 cm3 rok produkcji 1993. Cytuj
Psuj Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 No to może tak Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
TOSPOL Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 Moim zdaniem mało precyzyjnie w tym DIP jest określone miejsce zamontowania tabliczki znamionowej i umiejscowienie nr. VIN. Cytuj
Psuj Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 mało precyzyjnie w tym DIP jest określone miejsce zamontowania tabliczki znamionowej i umiejscowienie nr. VIN. Hehe... no to to sobie weźmie juz z natury Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Nowicjusz Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 Cosik tu kolego Psuj niegra ten mój jest jednoosobowy. Widział taki drugi i też jest jednoosobowy (obydwa brak dowodów rej) I mam takie pytanie czy motorower powinien posiadać tabliczke znamionową. Cytuj
TOSPOL Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 Powinien mnieć tabliczkę znamionową. Cytuj
MarekjSKP Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 Patrząc na tego scrina - mam jednak pewne uspokojenie , że nie sam robię czasami różne ....babolki. W mojej ocenie nasz przyjaciel zapomniał o paru sprawach: -miejsc ogółem -no to chyba jednak 2 ,skoro siedzące 2 -naciski na osie to "cuśkolwiek" za duza suma składowa obu osi ,skoro DMC 270( a moze sie myle ) .... no i tyle Cytuj
Psuj Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 naciski na osie to "cuśkolwiek" za duza suma składowa Naciski na osie nie są składowymi dmc Suma nacisków może być większa, bo to od kierowcy zależy jak rozłoży ciężar w aucie. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi