S.K.P-POZNAŃ Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 http://media.wp.pl/kat,9811,wid,8490282,wiadomosc.html?rfbawp=1157708134.015&ticaid=1249b jestem uzależniony od ..... wielu rzeczy po przeczytaniu tego artykułu Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 A kto nie jest ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Gość Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Ja chyba od całego internetu. Już prawie na realne imprezy nie chodzę, tylko siedzę przed tym kwadratowym pudełkiem. Ciekawe,kiedy moja dziewczyna mi jakis odwyk zafunduje... :> Podejrzewam,że zabierze mnie na wakacje tam,gdzie o internecie nikt jeszcze nie słyszał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi