berecik Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Usługa Kalendarz Google od wczoraj jest dostępna również w polskiej wersji językowej.Kalendarz jest zgodny ze standardami iCal i XML, dzięki czemu możliwe jest współdziałanie z innymi aplikacjami, takimi jak Lotus Notes i Microsoft Outlook. Serwis Kalendarz Google jest obecnie dostępny w następujących językach: angielski, chiński (tradycyjny), chiński (uproszczony), duński, fiński, francuski, hiszpański, holenderski, japoński, koreański, niemiecki, norweski, polski, portugalski, rosyjski, szwedzki, włoski. www.google.com/calendar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 No fajna sprawa. Ladnie wkompownowuje sie w OpennOfice'a. o/t Czy ktos moglby przeslac mi zaproszenie na Gmail'a? Bylbym zobowiazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisters Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Temat stary, ale moze sie komus przydac. Mam do rozdania zaproszenia do GMAILA, wiec jesli ktos sobie zyczy niech sle PM ze swoim adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Miło słyszeć taką deklarację, Szczególnie, że na moją prośbę swego czasu odpowiedział las rąk, no normalnie las rąk kurcze. Przy najbliższym składaniu kompa komuś pozwolę sobie uderzyć do Cię z prośbą o zaproszonko. CYA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisters Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Konta GMAIL sa juz dostepne bez zaproszen, wiec jesli ktos chetny to....TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi